BARA IDAG! GRATIS GÅVOR.

Med Lugg Vågig Medellånga Äkta Hår Blond 10" 100% Handknuten Peruk

 
Längd: 10"
Hårstruktur: Vågig
Färg som visas: 12
Hårtyp: Äkta Hår
Kupa: 100% Handknuten/Monofilament

Fördelarna med 100% Handknuten / monofilament peruker
TOP & Crown-området i denna peruk har hand bunden, med en extra känslig, netto foder. Detta kommer att säkerställa att det kommer att kännas som silke mot huden, en viktig faktor om du köper en peruk på grund av total håravfall.

För bästa komfort, har alla kroppens har HANDTIED. Detta skapar en fantastisk mjukhet mot hårbotten. Perfekt om du har håravfall. Det finns också en minimi st sömmar, så peruken kommer krama och överensstämmer med huvudet för en bättre passform.
Peruk Storlek
(inch)
Kupstorlek
(inch)
Fram till Back
(inch)
Sida till sida över pannan
(inch)
Sida till sida över toppen
(inch)
Tempel till tempel över tillbaka
(inch)
Nacke av Nacke
(inch)
Extra Liten 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Liten 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Medel 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"
Hur man Ansöker en Lace Peruk

1) Placera lace peruk på huvudet. Rikta in hårfästet till en naturlig position genom att dra spets framåt. Se till de främre öron kranarna jämn och alla kanter är i en naturlig position.

2) Knyt peruk i en hä ponytail och sedan ta bort peruken. Skär försiktigt spets utanför kanterna på peruken.

3) Sätt peruk lim strax under hårfästet. Se till att det finns en liten mängd på hårfästet runt huvudet.

4) Knyt peruk i en lös ponytail. Linje peruken till strax innan limmet. Positions alla kanter är på plats. Tryck peruk ner till formuläret till limmet. Dra försiktigt ner på baksidan hårfästet.

 

Rengöring av peruker Äkta Hår

Peruker Äkta Hår är hållbart, i allmänhet kostar mer, och har den mest naturliga utseendet och känslan av en peruk du kan köpa. Och kan färgas och behandlas på samma sätt som alla peruker Äkta Hår som växer från hårbotten.

Detangle
Försiktigt bort tovor med hjälp av en bred tand kam, arbetar gradvis från ändarna till basen.
Skölj
Skölj med kallt vatten för att avlägsna schampo. Tryck försiktigt med en handduk för att avlägsna överskottsvatten . Gnugga inte eller vrida.
Tvätta
Submerges din peruk i kallt vatten. Blanda i en liten mängd schampo för syntetiskt hår. Blötlägg din peruk i 3-5 minuter. Snurra försiktigt utan att gnugga.
Skölj
Skölj med kallt vatten för att avlägsna schampo. Tryck försiktigt med en handduk för att avlägsna överskottsvatten . Gnugga inte eller vrida.
Skick
Skick Fördela Ren Care Hydra Condi eller Pure Care Intensive Recovery Mask (var 5-6 villkor) jämnt genom håret.
Skölj
Skölj med kallt vatten för att avlägsna schampo. Tryck försiktigt med en handduk för att avlägsna överskottsvatten . Gnugga inte eller vrida.
Torr & Skick
Torr & Skick plats på en hopfällbar peruk stativ, spraya med en leave-in balsam och låt lufttorka . INTE vrida eller klämma.

 

Styling the Hair

Det rekommenderas att du tar det till ett yrke stylist för restyle. För en syntetisk peruk, en enkel skaka och gå metod fungerar alldeles utmärkt. Placera peruk på peruken stå och använda hot rollers eller en locktång på en låg inställning för att styla håret att passa.

Du kan klippa och fästa olika sektioner för en förändring av stil, men som man vänjer sig peruken, kommer du troligen att upptäcka att du inte behöver göra något om alls behålla sin stil.

 

Förvaring Hair

När den inte används, alltid sätta din peruk på en skyltdocka eller peruk stå att bibehålla sin form. Rengöringsintervallet beror på din miljö, livsstil och mängden svett. Föreslagna riktlinjer för rengöring är efter 10 till 14 dagar av slitage.

Det är bäst att lagra människohår i originalförpackningen . Eller så kan du spara håret i en plastpåse.

Total Leveranstid = Bearbetningstiden + Leveranstid

Bearbetningstiden: olika handläggningstider för olika order

  • Standardorder: Det tar 7-10 dagar.
  • Lace Front Wigs Order: Det kommer att ta 10-15 dagar.
  • Monofilament Wigs Order: Det kommer att ta 18-25 dagar.
  • Beställning av hela spets peruker: Det kommer att ta 15-20 arbetsdagar.
  • Handbundna peruker Beställning: Det kommer att ta 15-20 arbetsdagar.
  • Herrtoupéer / Kvinnor Toppers Beställning: Det tar 40-45 arbetsdagar.

LEVERANSTID
Det tar 2-4 dagar för dig att ta emot dina artiklar.
På grund av force majeure kan leveranstiden påverkas.


Leverans Metoder & Ladda

Vi levererar din beställning DHL / RPX / DPD. Leverans till Sverige är 120 kr som kommer att automatiskt läggas till i totalsumman .

Försändelsespårning

Spårningen Antal ditt paket kommer att skickas till dig efter din beställning levereras. Du kan använda den för att kontrollera status för din beställning online.

återgång politik

Om du vill returnera din beställning, kontakta oss med alla dina frågor och funderingar först. Ge oss ditt ordernummer inom 15 dagar efter mottagandet. Vi ska gärna utbyte eller återbetala objektet. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet. Alla objekt måste vara original packade. Alla paket ska skickas via en lätthanterlig metod. Vi är ledsna att vi inte kan ansvara för den förlorade under transporten. Och de ursprungliga fraktkostnader återbetalas .

Special Price 2 650,00 kr

Ordinarie pris 6 696,00 kr

storlek: *
Färg:*
Antal: *
- +

Kundrecensioner (6 recensioner)

S****n
Det är mycket full och ser riktigt, jag gillar det.Jag absolut älskar mina peruker! De är så lätt att sätta in och de matchas perfekt till mitt hår!
S**a
Mycket naturlig peruk. Mycket mer naturligt utseende än de syntetiska peruker. Färgen är mycket nära mitt eget som gör att jag kan dra ut mitt eget hår med det. Jag hoppas att du allt går väl.
A*******s
Den peruk är vacker! Perfekt längd, färg, konsistens och densitet. Tack så mycket för din goda råd! Jag kommer snart att beställa här igen, kommer du ge rabatt nästa gång: P
S***y
hår ser riktigt jag kom in på kontoret med långt svart hår och mitt kontor trodde att någon fick passerade säkerhet
J**l
Jag köpte denna peruk eftersom när jag blev äldre jag hittade min burrigt, ostyrigt hår mer och svårare att hantera. Med artrit uträtning mitt hår var ett stort jobb. Hur fantastiskt det är att kunna sätta denna underbara peruk på. Det är praktiskt taget helt hand bunden, så ser så naturligt det är håret jag skulle ha om jag kunde räta mitt hår varje dag. Färgen är också väldigt naturligt, jag önskar bara att det gjordes i människohår och utan lugg-men när var livet någonsin perfekt!
R***n
Detta är en vacker peruk, och du kommer att förstå priset efter att du lagt detta på och jämföra med andra syntetiska peruker. Kvaliteten är fantastiskt. Och eftersom det är helt hand bunden, inte maskin fläkta, härmar det rörelse äkta hår och på grund av toppen och tillbaka snöra du kan dra upp till en hög hästsvans.

Skriv din egen recension

Du recenserar: Med Lugg Vågig Medellånga Äkta Hår Blond 10" 100% Handknuten Peruk

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Högst upp på sidan

Om Oss

  • 20+års erfarenhet av peruken företag
  • 500+olika stilar av favorit utseende
  • 2000+hårprodukter säljs varje dag
  • 50000+kunder köp peruker från oss
Kategorier