BARA IDAG! GRATIS GÅVOR.

Brun Äkta Hår Medellånga Vågig Capless Klassisk Peruker

 
Längd: Medellånga
Hårstruktur: Vågig
Färg som visas: 6
Hårtyp: Äkta Hår
Kupa: Capless

Fördelar med Capless peruker
Capless peruker låta huvudet att stanna svalare än fasta utjämnade peruker. Detta beror på det faktum att den är gjord med mindre hår och den specifika Capless konstruktion medger en viss luftflöde till huvudet och hårbotten. Det finns också justerbara remmar eller krokar på nacken för att säkra peruk på plats.
Peruk Storlek
(inch)
Kupstorlek
(inch)
Fram till Back
(inch)
Sida till sida över pannan
(inch)
Sida till sida över toppen
(inch)
Tempel till tempel över tillbaka
(inch)
Nacke av Nacke
(inch)
Extra Liten 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Liten 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Medel 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hur man lägger din peruk på

1) Hitta fram- och baksidan av peruk (etiketten går på baksidan).

2) Borsta ditt eget hår tillbaka; säkra längre bitar med ett hår stift och placera en peruk cap över huvudet (håller peruk säkert på plats.)

3) Ta tag i peruk upptill och glider den över huvudet från din naturliga hårfäste till den naturliga hårfästet i ryggen.

4) Peruken ska känna sig trygga, men ingen alltför snäv. Du kan justera peruk för en säker och bekväm passform.

5) Stil som du skulle ditt eget hår. De små flikarna på framsidan av öronen kan justeras för att hålla peruken nära ansiktet. Var försiktig med håret.

 

Rengöring av peruker Äkta Hår

Peruker Äkta Hår är hållbart, i allmänhet kostar mer, och har den mest naturliga utseendet och känslan av en peruk du kan köpa. Och kan färgas och behandlas på samma sätt som alla peruker Äkta Hår som växer från hårbotten.

DETANGLE

Försiktigt bort tovor med hjälp av en bred tand kam, arbetar gradvis från ändarna till basen.

SKÖLJ

Skölj med kallt vatten för att avlägsna schampo. Tryck försiktigt med en handduk för att avlägsna överskottsvatten . Gnugga inte eller vrida.

TVÄTTA

Submerges din peruk i kallt vatten. Blanda i en liten mängd schampo för syntetiskt hår. Blötlägg din peruk i 3-5 minuter. Snurra försiktigt utan att gnugga.

SKÖLJ

Skölj med kallt vatten för att avlägsna schampo. Tryck försiktigt med en handduk för att avlägsna överskottsvatten . Gnugga inte eller vrida.

SKICK

Tillstånd Fördela Ren Care Hydra Condi eller Pure Care Intensive Recovery Mask (var 5-6 villkor) jämnt hår.

SKÖLJ

Skölj med kallt vatten för att avlägsna schampo. Tryck försiktigt med en handduk för att avlägsna överskottsvatten . Gnugga inte eller wring.

TORR & SKICK

torr & amp; skick Placera på en hopfällbar peruk stativ, spraya med en leave-in balsam och låt lufttorka . INTE vrida eller klämma.

Total Leveranstid = Bearbetningstiden + Leveranstid

Bearbetningstiden: olika handläggningstider för olika order

  • Standardorder: Det tar 7-10 dagar.
  • Lace Front Wigs Order: Det kommer att ta 10-15 dagar.
  • Monofilament Wigs Order: Det kommer att ta 18-25 dagar.
  • Beställning av hela spets peruker: Det kommer att ta 15-20 arbetsdagar.
  • Handbundna peruker Beställning: Det kommer att ta 15-20 arbetsdagar.
  • Herrtoupéer / Kvinnor Toppers Beställning: Det tar 40-45 arbetsdagar.

LEVERANSTID
Det tar 2-4 dagar för dig att ta emot dina artiklar.
På grund av force majeure kan leveranstiden påverkas.


Leverans Metoder & Ladda

Vi levererar din beställning DHL / RPX / DPD. Leverans till Sverige är 120 kr som kommer att automatiskt läggas till i totalsumman .

Försändelsespårning

Spårningen Antal ditt paket kommer att skickas till dig efter din beställning levereras. Du kan använda den för att kontrollera status för din beställning online.

återgång politik

Om du vill returnera din beställning, kontakta oss med alla dina frågor och funderingar först. Ge oss ditt ordernummer inom 15 dagar efter mottagandet. Vi ska gärna utbyte eller återbetala objektet. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet. Alla objekt måste vara original packade. Alla paket ska skickas via en lätthanterlig metod. Vi är ledsna att vi inte kan ansvara för den förlorade under transporten. Och de ursprungliga fraktkostnader återbetalas .

Special Price 1 674,00 kr

Ordinarie pris 2 376,00 kr

storlek: *
Färg:*
Antal: *
- +

Kundrecensioner (30 recensioner)

S***n
Det är ganska peruk. Tänkte inte att det skulle vara så lätt. Gör normalt inte "lättare eller redish" färgat hår. Jag har blivit trött på mitt eget hår (klipper det extremt kort .... väntar på att det ska växa tillbaka med att klippa det igen på grund av fustration) så tanken kan prova peruker. Jag älskar snittet.

Tack för din positiva utvärdering, din tillfredsställelse är vår största uppmuntran. Vi ser fram emot ditt nästa besök.

R*o
Färgen på denna peruk är fin, ser ut som min naturliga färg. Jag gillade stilen, men den passade inte mitt huvud, och jag har ett litet huvud. Min panna hårfäste är för låg för en bra passform med den här peruken, men någon med en högre panna hårfäste skulle förmodligen göra bättre. Baksidan gick inte tillräckligt låg för att täcka min nedre hårfäste, så det måste förmodligen rakas, och jag ville inte göra det.
G******U
Ser så bra ut på. Jag har slitit det till kyrkan, ett parti och ett bröllop och varje kropp sa att mitt hår ser så bra ut (de trodde alla mitt hår) Jag skulle starkt rekommenderade denna peruk till alla (jag ska se om jag kan hitta en annan peruk att köpa.
A***E
Jag kanske bara måste köpa mer!
A****w
Jag gillar verkligen den här peruken! Jag älskar att rötterna är min naturliga färg med höjdpunkter. Det passar bra, och jag behöver inte oroa mig för att stilen är "bara så." Det var längre än jag förväntade mig men det visade sig vara ett plus. Ändarna tenderar att bli lite slitna över tiden, men jag har lärt mig sedan dess hur man bättre hanterar deras vård. Om du blir lite äldre men ändå vill ha kul är det här för dig! På väg att beställa en ny färg!
H****r
Peruken är så vacker! Så mjuk och riktigt lätt att arbeta med. Färgen var perfekt! Så bekväm och lätt att bära, gick till och med på en berg -och dalbana med den och den stannade. Jag ska köpa igen!
Sida:

Skriv din egen recension

Du recenserar: Brun Äkta Hår Medellånga Vågig Capless Klassisk Peruker

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Högst upp på sidan

Om Oss

  • 20+års erfarenhet av peruken företag
  • 500+olika stilar av favorit utseende
  • 2000+hårprodukter säljs varje dag
  • 50000+kunder köp peruker från oss
Kategorier