BARA IDAG! GRATIS GÅVOR.

Med Lugg Medellånga Vågig Lace Front 10" Äkta Hår Bra Peruker

 
Längd: 10"
Hårstruktur: Vågig
Färg som visas: 8
Hårtyp: Äkta Hår
Kupa: Mono Crown/Lace Front/Capless

Fördelar med Mono Crown / Lace Front peruker
Crown Området har fina inslag som möjliggör luft att andas, vilket har sedan fint täckt med ren nät för struktur och komfort. Det finns också en mjuk, efterbehandling remsan vid kanten av peruk, så att den kommer att sitta bekvämt mot huden. På kronan området är en cirkulär sektion av ren monofilament . Detta innebär att oavsett var du del peruken på detta avsnitt, kommer det att ge intryck av att håret kommer från din egen hårbotten.

Det finns ytterligare en egenskap hos en lace front. Detta är den ultimata för en naturlig hårfin, vilket skapar en odetekterbar finish. Trimma dina krav för att göra det helt personlig till dig.

För att säkerställa att peruken är luftig, är huvuddelen av denna peruk öppna wefted. Detta innebär att håret har sytt genom maskinen på mycket tunna remsor av elastiskt material. Denna konstruktion gör att peruken är cool, lätt och flexibel.
Peruk Storlek
(inch)
Kupstorlek
(inch)
Fram till Back
(inch)
Sida till sida över pannan
(inch)
Sida till sida över toppen
(inch)
Tempel till tempel över tillbaka
(inch)
Nacke av Nacke
(inch)
Extra Liten 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Liten 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Medel 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"
Hur man Ansöker en Lace Peruk

1) Placera lace peruk på huvudet. Rikta in hårfästet till en naturlig position genom att dra spets framåt. Se till de främre öron kranarna jämn och alla kanter är i en naturlig position.

2) Knyt peruk i en hä ponytail och sedan ta bort peruken. Skär försiktigt spets utanför kanterna på peruken.

3) Sätt peruk lim strax under hårfästet. Se till att det finns en liten mängd på hårfästet runt huvudet.

4) Knyt peruk i en lös ponytail. Linje peruken till strax innan limmet. Positions alla kanter är på plats. Tryck peruk ner till formuläret till limmet. Dra försiktigt ner på baksidan hårfästet.

 

Rengöring av peruker Äkta Hår

Peruker Äkta Hår är hållbart, i allmänhet kostar mer, och har den mest naturliga utseendet och känslan av en peruk du kan köpa. Och kan färgas och behandlas på samma sätt som alla peruker Äkta Hår som växer från hårbotten.

Detangle
Försiktigt bort tovor med hjälp av en bred tand kam, arbetar gradvis från ändarna till basen.
Skölj
Skölj med kallt vatten för att avlägsna schampo. Tryck försiktigt med en handduk för att avlägsna överskottsvatten . Gnugga inte eller vrida.
Tvätta
Submerges din peruk i kallt vatten. Blanda i en liten mängd schampo för syntetiskt hår. Blötlägg din peruk i 3-5 minuter. Snurra försiktigt utan att gnugga.
Skölj
Skölj med kallt vatten för att avlägsna schampo. Tryck försiktigt med en handduk för att avlägsna överskottsvatten . Gnugga inte eller vrida.
Skick
Skick Fördela Ren Care Hydra Condi eller Pure Care Intensive Recovery Mask (var 5-6 villkor) jämnt genom håret.
Skölj
Skölj med kallt vatten för att avlägsna schampo. Tryck försiktigt med en handduk för att avlägsna överskottsvatten . Gnugga inte eller vrida.
Torr & Skick
Torr & Skick plats på en hopfällbar peruk stativ, spraya med en leave-in balsam och låt lufttorka . INTE vrida eller klämma.

 

Styling the Hair

Det rekommenderas att du tar det till ett yrke stylist för restyle. För en syntetisk peruk, en enkel skaka och gå metod fungerar alldeles utmärkt. Placera peruk på peruken stå och använda hot rollers eller en locktång på en låg inställning för att styla håret att passa.

Du kan klippa och fästa olika sektioner för en förändring av stil, men som man vänjer sig peruken, kommer du troligen att upptäcka att du inte behöver göra något om alls behålla sin stil.

 

Förvaring Hair

När den inte används, alltid sätta din peruk på en skyltdocka eller peruk stå att bibehålla sin form. Rengöringsintervallet beror på din miljö, livsstil och mängden svett. Föreslagna riktlinjer för rengöring är efter 10 till 14 dagar av slitage.

Det är bäst att lagra människohår i originalförpackningen . Eller så kan du spara håret i en plastpåse.

Total Leveranstid = Bearbetningstiden + Leveranstid

Bearbetningstiden: olika handläggningstider för olika order

  • Standardorder: Det tar 7-10 dagar.
  • Lace Front Wigs Order: Det kommer att ta 10-15 dagar.
  • Monofilament Wigs Order: Det kommer att ta 18-25 dagar.
  • Beställning av hela spets peruker: Det kommer att ta 15-20 arbetsdagar.
  • Handbundna peruker Beställning: Det kommer att ta 15-20 arbetsdagar.
  • Herrtoupéer / Kvinnor Toppers Beställning: Det tar 40-45 arbetsdagar.

LEVERANSTID
Det tar 2-4 dagar för dig att ta emot dina artiklar.
På grund av force majeure kan leveranstiden påverkas.


Leverans Metoder & Ladda

Vi levererar din beställning DHL / RPX / DPD. Leverans till Sverige är 120 kr som kommer att automatiskt läggas till i totalsumman .

Försändelsespårning

Spårningen Antal ditt paket kommer att skickas till dig efter din beställning levereras. Du kan använda den för att kontrollera status för din beställning online.

återgång politik

Om du vill returnera din beställning, kontakta oss med alla dina frågor och funderingar först. Ge oss ditt ordernummer inom 15 dagar efter mottagandet. Vi ska gärna utbyte eller återbetala objektet. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet. Alla objekt måste vara original packade. Alla paket ska skickas via en lätthanterlig metod. Vi är ledsna att vi inte kan ansvara för den förlorade under transporten. Och de ursprungliga fraktkostnader återbetalas .

Special Price 1 729,00 kr

Ordinarie pris 3 042,00 kr

storlek: *
Färg:*
Antal: *
- +

Kundrecensioner (10 recensioner)

T**a
Jag älskar stilen i denna peruk! Dock är locket alldeles för liten. Jag har flera peruker från många olika märken, och jag har aldrig haft problem med en vara för liten. Denna peruk täcker knappt min topp hårfäste, och jag måste arbeta med peruk för att dölja mina sido hårfäste. Jag syr i peruk klipp på alla mina peruker, och om jag inte hade haft klipp på den här, skulle jag inte ha kunnat bära den. Jag har använt det ca 5 gånger, men jag är alltid oroande om min hårfästet visar. Jag förmodligen inte kommer att bära den längre eftersom jag är för självmedveten. Så synd eftersom det är en mycket söt och smickrande stil.
J**k
Jag får så många komplimanger när jag bär denna peruk. Alternativen färg är stor så jag kan inte vänta med att beställa den i en annan färg! Tjänsten, utmärkt !!!

D*****i
Excellent. Bra passform, underbar känsla. Redo att beställa en annan. Tack så mycket!
J*****s
Jag skriver detta på uppdrag av min familj. Min fru har behandling och bär en peruk var den största sak för henne. Peruken var den första att hon försökt och det har gjort det möjligt att hjälpa henne hantera allt annat. Hon har aldrig någonsin fått så många komplimanger om hur vacker hennes hår ser ut. Hon ser fantastisk. Tack för all din hjälp om moms former och återbetalningar. En värme tack från Jenkins familjen.
L***a
Det är fantastiskt och fantastiskt, jag gillar detta capless lockar peruk väldigt mycket.Jag får många komplimanger från denna peruk, kommer jag köpa igen, tack så mycket
N*****a
Detta är en söt wig.Great snitt och stil. Jag tycker det är mycket much.The peruk ser fantastisk och jag är väldigt glad.
Sida:

Skriv din egen recension

Du recenserar: Med Lugg Medellånga Vågig Lace Front 10" Äkta Hår Bra Peruker

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Högst upp på sidan

Om Oss

  • 20+års erfarenhet av peruken företag
  • 500+olika stilar av favorit utseende
  • 2000+hårprodukter säljs varje dag
  • 50000+kunder köp peruker från oss
Kategorier