BARA IDAG! GRATIS GÅVOR.

Syntet Kort Rakt Lace Front Köpa Peruk

 
Längd: Kort
Hårstruktur: Rakt
Färg som visas: 12
Hårtyp: Syntet
Kupa: Mono Crown/Lace Front/Capless

Fördelar med Mono Crown / Lace Front peruker
Crown Området har fina inslag som möjliggör luft att andas, vilket har sedan fint täckt med ren nät för struktur och komfort. Det finns också en mjuk, efterbehandling remsan vid kanten av peruk, så att den kommer att sitta bekvämt mot huden. På kronan området är en cirkulär sektion av ren monofilament . Detta innebär att oavsett var du del peruken på detta avsnitt, kommer det att ge intryck av att håret kommer från din egen hårbotten.

Det finns ytterligare en egenskap hos en lace front. Detta är den ultimata för en naturlig hårfin, vilket skapar en odetekterbar finish. Trimma dina krav för att göra det helt personlig till dig.

För att säkerställa att peruken är luftig, är huvuddelen av denna peruk öppna wefted. Detta innebär att håret har sytt genom maskinen på mycket tunna remsor av elastiskt material. Denna konstruktion gör att peruken är cool, lätt och flexibel.
Peruk Storlek
(inch)
Kupstorlek
(inch)
Fram till Back
(inch)
Sida till sida över pannan
(inch)
Sida till sida över toppen
(inch)
Tempel till tempel över tillbaka
(inch)
Nacke av Nacke
(inch)
Extra Liten 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Liten 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Medel 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hur man ansöker en Lace peruker

1) Placera lace peruk på huvudet. Rikta in hårfästet till en naturlig position genom att dra spets framåt. Se till att främre örat kranar är jämn och alla kanter är i en naturlig position.

2) Knyt peruk i en ponytail och sedan ta bort peruken. Skär försiktigt spets utanför kanterna på peruken.

3) Sätt peruk lim strax under hårfästet. Se till att det finns en liten mängd på hårfästet runt huvudet.

4) Knyt peruk i en lös ponytail. Linje peruken till strax innan limmet. Positions alla kanter är på plats. Tryck ner peruk för att bilda till limmet. Dra försiktigt ner på baksidan hårfästet.

Rengöring av syntetiska peruker

Syntetisk peruk är billigare än människohår och är hållbara. Traditionella locktänger , torkar blåsa och hot rollers kan inte användas på syntetiskt hår fiber.

Detangle

Försiktigt bort tovor med hjälp av en bred tand kam, arbetar gradvis från ändarna till basen.

Tvätta

Submerges din peruk i kallt vatten. Blanda i en liten mängd schampo för syntetiskt hår. Blötlägg din peruk i 3-5 minuter. Snurra försiktigt utan att gnugga.

Skölj

Skölj med kallt vatten för att avlägsna schampo. Tryck försiktigt med en handduk för att avlägsna överskottsvatten . Gnugga inte eller vrida.

Torr & Skick

torr & amp; skick Placera på en hopfällbar peruk stativ, spraya med en leave-in balsam och låt lufttorka . INTE vrida eller klämma.

Styling håret

Använd fingrarna eller en bred tand kam att styla din syntetisk peruk. Definiera lager med syntetisk-Safe stylingprodukter . För lockigt peruker, använd en pick eller kam för att lossa fibrer, men inte dra i håret.

Förvaring Hair

När den inte används, alltid sätta din peruk på en skyltdocka eller peruk stå att bibehålla sin form. Rengöringsintervallet beror på din miljö, livsstil och mängden svett. Föreslås för rengöring är efter 10 till 14 dagar av slitage.
Det är bäst att lagra människohår i originalförpackningen . Eller så kan du spara håret i en plastpåse.

Total Leveranstid = Bearbetningstiden + Leveranstid

Bearbetningstiden: olika handläggningstider för olika order

  • Standardorder: Det tar 7-10 dagar.
  • Lace Front Wigs Order: Det kommer att ta 10-15 dagar.
  • Monofilament Wigs Order: Det kommer att ta 18-25 dagar.
  • Beställning av hela spets peruker: Det kommer att ta 15-20 arbetsdagar.
  • Handbundna peruker Beställning: Det kommer att ta 15-20 arbetsdagar.
  • Herrtoupéer / Kvinnor Toppers Beställning: Det tar 40-45 arbetsdagar.

LEVERANSTID
Det tar 2-4 dagar för dig att ta emot dina artiklar.
På grund av force majeure kan leveranstiden påverkas.


Leverans Metoder & Ladda

Vi levererar din beställning DHL / RPX / DPD. Leverans till Sverige är 120 kr som kommer att automatiskt läggas till i totalsumman .

Försändelsespårning

Spårningen Antal ditt paket kommer att skickas till dig efter din beställning levereras. Du kan använda den för att kontrollera status för din beställning online.

återgång politik

Om du vill returnera din beställning, kontakta oss med alla dina frågor och funderingar först. Ge oss ditt ordernummer inom 15 dagar efter mottagandet. Vi ska gärna utbyte eller återbetala objektet. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet. Alla objekt måste vara original packade. Alla paket ska skickas via en lätthanterlig metod. Vi är ledsna att vi inte kan ansvara för den förlorade under transporten. Och de ursprungliga fraktkostnader återbetalas .

Special Price 1 364,00 kr

Ordinarie pris 3 224,00 kr

storlek: *
Färg:*
Antal: *
- +

Kundrecensioner (5 recensioner)

A*y
När jag lärde mig först att cellgifter skulle ta mitt hår, var jag förkrossad. Jag bestämde jag ville ha en peruk som såg liknande stil jag hade, och efter massor av sökning. Jag kan inte säga hur glad denna peruk har gjort mig! Färgen är fantastisk och naturlig, med massor av höjdpunkter. Spetsar front gör att det ser mycket realistiskt. Jag har haft många människor berömma mig på min "hår", inte veta att jag var klädd i en peruk.
J***i
Denna peruk definitivt stod ut. Längden är något längre än bilden föreställer. Texturen är bättre än bilden ... allt om denna peruk är underskuren i bilden ovan! Färgen är vacker ... Jag förmodligen kommer att hamna få det. Min hud är något rättvist, detta var den första brunett peruk jag någonsin har provat på det såg realistiskt. stylist också chockad över hur verklig denna peruk såg. Snittet är så övertygande --- det är så det är "tänkt" att vara. Jag rekommenderar det hela vägen!
D******e
Jag har nyligen köpt detta och det är min 1st spets front peruk. Jag älskar spets framtill. Människor kan inte säga att du bär en peruk alls. Stilen är mycket trevligt med undantag för en lite för mycket hår på kronan. Det ser underbart som du kan dra alla tillbaka från ansiktet och ser så verklig. Färgen jag köpte är 631 och är verkligen vacker. Stilen är fantastisk och det gör räta om du vill göra det. Jag är mycket nöjd med det.
G****e
På grund av spets toppen och stilen av locket, kan du spela med den del och stil det på olika sätt. Det ser faktiskt bra ur lådan. Jag har märkt en liten utgjutelse - främst om jag borsta den till en annan stil eller detangling. Ändå ser peruken otrolig på och jag rekommenderar det till alla som vill ha en naturlig, längre längd peruk.
A*****l
Detta är en stor peruk. Bekväm och användbar för alla årstider. Efter flera månader jag fortfarande får komplimanger för färg och skär. Människor kan inte tro det är inte mitt eget hår.! Jag har tvättat den två gånger med en droppe diskmedel i en liter kallt vatten, skölj och lufttorka. Bara bra!

Skriv din egen recension

Du recenserar: Syntet Kort Rakt Lace Front Köpa Peruk

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Högst upp på sidan

Om Oss

  • 20+års erfarenhet av peruken företag
  • 500+olika stilar av favorit utseende
  • 2000+hårprodukter säljs varje dag
  • 50000+kunder köp peruker från oss
Kategorier