BARA IDAG! GRATIS GÅVOR.

Syntet Blond Rakt Capless Korta Peruker

 
Längd: Kort
Hårstruktur: Rakt
Färg som visas: 25B
Hårtyp: Syntet
Kupa: Capless

Fördelar med Capless peruker
Capless peruker låta huvudet att stanna svalare än fasta utjämnade peruker. Detta beror på det faktum att den är gjord med mindre hår och den specifika Capless konstruktion medger en viss luftflöde till huvudet och hårbotten. Det finns också justerbara remmar eller krokar på nacken för att säkra peruk på plats.
Peruk Storlek
(inch)
Kupstorlek
(inch)
Fram till Back
(inch)
Sida till sida över pannan
(inch)
Sida till sida över toppen
(inch)
Tempel till tempel över tillbaka
(inch)
Nacke av Nacke
(inch)
Extra Liten 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Liten 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Medel 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hur man lägger din peruk på

1) Hitta fram- och baksidan av peruk (etiketten går på baksidan).

2) Borsta ditt eget hår tillbaka; säkra längre bitar med ett hår stift och placera en peruk cap över huvudet (håller peruk säkert på plats.)

3) Ta tag i peruk upptill och glider den över huvudet från din naturliga hårfäste till den naturliga hårfästet i ryggen.

4) Peruken ska känna sig trygga, men ingen alltför snäv. Du kan justera peruk för en säker, bekväm passform.

5) Stil som du skulle ditt eget hår. De små flikarna på framsidan av öronen kan justeras för att hålla peruken nära ansiktet. Var försiktig med håret.

Rengöring av syntetiska peruker

Syntetisk peruk är billigare än människohår och är hållbart. Traditionella locktänger , torkar blåsa och hot rollers kan inte användas på syntetiskt hår fiber.

Detangle

Försiktigt bort tovor med hjälp av en bred tand kam, arbetar gradvis från ändarna till basen.

Tvätta

Submerges din peruk i kallt vatten. Blanda i en liten mängd schampo för syntetiskt hår. Blötlägg din peruk i 3-5 minuter. Snurra försiktigt utan att gnugga.

Skölj

Skölj med kallt vatten för att avlägsna schampo. Tryck försiktigt med en handduk för att avlägsna överskottsvatten . Gnugga inte eller wring.

Torr & Skick

torr & amp; skick Placera på en hopfällbar peruk stativ, spraya med en leave-in balsam och låt lufttorka . INTE vrida eller klämma.

Styling håret

Använd fingrarna eller en bred tand kam att styla din syntetisk peruk. Definiera lager med syntetisk-Safe stylingprodukter . För lockigt peruker, använd en pick eller kam för att lossa fibrer, men inte dra i håret.

Förvaring Hair

När den inte används, alltid sätta din peruk på en skyltdocka eller peruk stå att bibehålla sin form. Rengöringsintervallet beror på din miljö, livsstil och mängden svett. Föreslås för rengöring är efter 10 till 14 dagar av slitage.
Det är bäst att lagra människohår i originalförpackningen . Eller så kan du spara håret i en plastpåse.

Total Leveranstid = Bearbetningstiden + Leveranstid

Bearbetningstiden: olika handläggningstider för olika order

  • Standardorder: Det tar 7-10 dagar.
  • Lace Front Wigs Order: Det kommer att ta 10-15 dagar.
  • Monofilament Wigs Order: Det kommer att ta 18-25 dagar.
  • Beställning av hela spets peruker: Det kommer att ta 15-20 arbetsdagar.
  • Handbundna peruker Beställning: Det kommer att ta 15-20 arbetsdagar.
  • Herrtoupéer / Kvinnor Toppers Beställning: Det tar 40-45 arbetsdagar.

LEVERANSTID
Det tar 2-4 dagar för dig att ta emot dina artiklar.
På grund av force majeure kan leveranstiden påverkas.


Leverans Metoder & Ladda

Vi levererar din beställning DHL / RPX / DPD. Leverans till Sverige är 120 kr som kommer att automatiskt läggas till i totalsumman .

Försändelsespårning

Spårningen Antal ditt paket kommer att skickas till dig efter din beställning levereras. Du kan använda den för att kontrollera status för din beställning online.

återgång politik

Om du vill returnera din beställning, kontakta oss med alla dina frågor och funderingar först. Ge oss ditt ordernummer inom 15 dagar efter mottagandet. Vi ska gärna utbyte eller återbetala objektet. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet. Alla objekt måste vara original packade. Alla paket ska skickas via en lätthanterlig metod. Vi är ledsna att vi inte kan ansvara för den förlorade under transporten. Och de ursprungliga fraktkostnader återbetalas .

Special Price 1 228,00 kr

Ordinarie pris 1 994,00 kr

storlek: *
Färg:*
Antal: *
- +

Kundrecensioner (5 recensioner)

V****n
Jag fick den här i dag och redan har det på! Denna peruk är underbara! mycket aktuell och elegant .. inte slöa. med whispy ändar vilket gör det sagolikt realistiskt! Jag skulle inte ändra en sak om denna peruk, så ingen värme för mig även om du kan använda värme. Ryggen är en avsmalnande layery utseende. Jag planerar att beställa ytterligare 2 i olika färger! OBS .. Om du inte har hår eller har ett litet huvud detta lock är på den större änden av genomsnittet, passar det mig mycket bekväma. Jag älskar det!
S***h
Rätt ur lådan det är redo att bära. Det är en söt, flörtig peruk med stil. Det är lätt att borsta och storlek, såväl som att tvätta. Den behåller sin form så väl. Den håller sig på plats och du kan inte säga att jag bär en peruk alls. Vacker peruk !!
D*****h
Att jag kan krypa den med en locktång är stor. Efter att ha det stylade det verkligen ser mycket nära min naturliga stil och färg. Jag kommer att få bära den när jag reser och bara inte har tid att krångla med min egen.
M****a
Jag har ungefär fem peruker nu och detta är den bästa hittills! Jag gick en nyans ljusare och hade fransar trimmas. Jag hade att arbeta i går och alla hade bara en passning över den !! Fantastiskt! Väldigt söt. Det är en keeper för säker. Jag kommer att beställa en annan i olika färger.
L****n
Jag älskar det och det ser bra. Det är så lätt att använda och om du har rätt hårtyp Jag rekommenderar starkt it.so naturlig och silky.Not för mycket - inte för lite - precis rätt! Jag fick färg 24 - älskar naturtrogna "rötter". Bara att gå till min frisör och har henne trimma den lite. Dessutom är det så lätt - jag kan knappt känna det. Jag kommer definitivt att få en annan !!! (jag tror också att det är ett mycket rimligt pris!)

Skriv din egen recension

Du recenserar: Syntet Blond Rakt Capless Korta Peruker

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Högst upp på sidan

Om Oss

  • 20+års erfarenhet av peruken företag
  • 500+olika stilar av favorit utseende
  • 2000+hårprodukter säljs varje dag
  • 50000+kunder köp peruker från oss
Kategorier