BARA IDAG! GRATIS GÅVOR.

Syntet Blond Rakt Capless Korta Peruker

 
Längd: Kort
Hårstruktur: Rakt
Färg som visas: 25B
Hårtyp: Syntet
Kupa: Capless

Fördelar med Capless peruker
Capless peruker låta huvudet att stanna svalare än fasta utjämnade peruker. Detta beror på det faktum att den är gjord med mindre hår och den specifika Capless konstruktion medger en viss luftflöde till huvudet och hårbotten. Det finns också justerbara remmar eller krokar på nacken för att säkra peruk på plats.
Peruk Storlek
(inch)
Kupstorlek
(inch)
Fram till Back
(inch)
Sida till sida över pannan
(inch)
Sida till sida över toppen
(inch)
Tempel till tempel över tillbaka
(inch)
Nacke av Nacke
(inch)
Extra Liten 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Liten 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Medel 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hur man lägger din peruk på

1) Hitta fram- och baksidan av peruk (etiketten går på baksidan).

2) Borsta ditt eget hår tillbaka; säkra längre bitar med ett hår stift och placera en peruk cap över huvudet (håller peruk säkert på plats.)

3) Ta tag i peruk upptill och glider den över huvudet från din naturliga hårfäste till den naturliga hårfästet i ryggen.

4) Peruken ska känna sig trygga, men ingen alltför snäv. Du kan justera peruk för en säker, bekväm passform.

5) Stil som du skulle ditt eget hår. De små flikarna på framsidan av öronen kan justeras för att hålla peruken nära ansiktet. Var försiktig med håret.

Rengöring av syntetiska peruker

Syntetisk peruk är billigare än människohår och är hållbart. Traditionella locktänger , torkar blåsa och hot rollers kan inte användas på syntetiskt hår fiber.

Detangle

Försiktigt bort tovor med hjälp av en bred tand kam, arbetar gradvis från ändarna till basen.

Tvätta

Submerges din peruk i kallt vatten. Blanda i en liten mängd schampo för syntetiskt hår. Blötlägg din peruk i 3-5 minuter. Snurra försiktigt utan att gnugga.

Skölj

Skölj med kallt vatten för att avlägsna schampo. Tryck försiktigt med en handduk för att avlägsna överskottsvatten . Gnugga inte eller wring.

Torr & Skick

torr & amp; skick Placera på en hopfällbar peruk stativ, spraya med en leave-in balsam och låt lufttorka . INTE vrida eller klämma.

Styling håret

Använd fingrarna eller en bred tand kam att styla din syntetisk peruk. Definiera lager med syntetisk-Safe stylingprodukter . För lockigt peruker, använd en pick eller kam för att lossa fibrer, men inte dra i håret.

Förvaring Hair

När den inte används, alltid sätta din peruk på en skyltdocka eller peruk stå att bibehålla sin form. Rengöringsintervallet beror på din miljö, livsstil och mängden svett. Föreslås för rengöring är efter 10 till 14 dagar av slitage.
Det är bäst att lagra människohår i originalförpackningen . Eller så kan du spara håret i en plastpåse.

Total Leveranstid = Bearbetningstiden + Leveranstid

Bearbetningstiden: olika handläggningstider för olika order

  • Standardorder: Det tar 7-10 dagar.
  • Lace Front Wigs Order: Det kommer att ta 10-15 dagar.
  • Monofilament Wigs Order: Det kommer att ta 18-25 dagar.
  • Beställning av hela spets peruker: Det kommer att ta 15-20 arbetsdagar.
  • Handbundna peruker Beställning: Det kommer att ta 15-20 arbetsdagar.
  • Herrtoupéer / Kvinnor Toppers Beställning: Det tar 40-45 arbetsdagar.

LEVERANSTID
Det tar 2-4 dagar för dig att ta emot dina artiklar.
På grund av force majeure kan leveranstiden påverkas.


Leverans Metoder & Ladda

Vi levererar din beställning DHL / RPX / DPD. Leverans till Sverige är 120 kr som kommer att automatiskt läggas till i totalsumman .

Försändelsespårning

Spårningen Antal ditt paket kommer att skickas till dig efter din beställning levereras. Du kan använda den för att kontrollera status för din beställning online.

återgång politik

Om du vill returnera din beställning, kontakta oss med alla dina frågor och funderingar först. Ge oss ditt ordernummer inom 15 dagar efter mottagandet. Vi ska gärna utbyte eller återbetala objektet. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet. Alla objekt måste vara original packade. Alla paket ska skickas via en lätthanterlig metod. Vi är ledsna att vi inte kan ansvara för den förlorade under transporten. Och de ursprungliga fraktkostnader återbetalas .

Special Price 1 173,00 kr

Ordinarie pris 2 257,00 kr

storlek: *
Färg:*
Antal: *
- +

Kundrecensioner (5 recensioner)

S***s
Det här är min favorit peruk; Jag har precis beställt en annan. Det är den mest bekväma peruk jag har. Det är sött, inget hår i mina ögon, ingenting hänger ner på ryggen, det är välgjorda, kastar inte, tillräckligt coolt. Jag älskar det.
S**a
Jag är 40 och mitt hår har gallring i över 10 år. Jag har använt concealers men dess få svårt att göra mitt hår ser ok med dem. Jag trodde jag skulle ge det ett försök som mitt hår är samma längd. Jag är glad. Det ser bra ut. Min man sa att han trodde bara jag stylade det annorlunda han kunde inte säga det. Jag kände så mycket mer bekväm med detta på. Bra produkt!
C****e
Jag var en blond för hela mitt liv vars riktiga hår bara gick från ljusblond till mörkt brunett. Jag missa mitt blonda, så detta är en stor peruk att ha på de dagar då jag wanna gå tillbaka till mina blonda rötter. Stor volym på kronan, som verkligen behövs eftersom jag har en oval huvud uppe. Jag kunde se mig själv bära denna peruk varje dag för att arbeta, utan några frågor. Känns mycket lätt på mitt huvud. Jag älskar det verkligen.
R*****l
Mycket nöjd med peruken själv - bekvämt och verkligen söt stil. Färgen har en mycket mer rött i det som jag förväntade mig. Jag skulle säga att det är en jordgubbe blond, lutar mer mot jordgubbar än den blonda.
I**a
Med rött hår och som diagnostiseras med bröstcancer i december förra året, det verkligen tog några ser innan jag hittade den perfekta peruk i den perfekta färgen. Detta var rätt längd för mig och allt jag hade att göra var har min stylist klippa några lugg att det ser ut precis som mitt eget hår. ingen visste att det inte var mitt riktiga hår. Den peruk är av högsta kvalitet och är vad jag skulle tänka låg vikt för ett mänskligt hårstrå peruk. Jag bara älskar det.

Skriv din egen recension

Du recenserar: Syntet Blond Rakt Capless Korta Peruker

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Högst upp på sidan

Om Oss

  • 20+års erfarenhet av peruken företag
  • 500+olika stilar av favorit utseende
  • 2000+hårprodukter säljs varje dag
  • 50000+kunder köp peruker från oss
Kategorier