BARA IDAG! GRATIS GÅVOR.

Svart 26" Lång Rakt Med Lugg Capless Peruker Äkta Hår Billigt

 
Längd: 26"
Hårstruktur: Rakt
Färg som visas: 6
Hårtyp: Äkta Hår
Kupa: Capless

Fördelar med Capless peruker
Capless peruker låta huvudet att stanna svalare än fasta utjämnade peruker. Detta beror på det faktum att den är gjord med mindre hår och den specifika Capless konstruktion medger en viss luftflöde till huvudet och hårbotten. Det finns också justerbara remmar eller krokar på nacken för att säkra peruk på plats.
Peruk Storlek
(inch)
Kupstorlek
(inch)
Fram till Back
(inch)
Sida till sida över pannan
(inch)
Sida till sida över toppen
(inch)
Tempel till tempel över tillbaka
(inch)
Nacke av Nacke
(inch)
Extra Liten 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Liten 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Medel 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hur man lägger din peruk på

1) Hitta fram- och baksidan av peruk (etiketten går på baksidan).

2) Borsta ditt eget hår tillbaka; säkra längre bitar med ett hår stift och placera en peruk cap över huvudet (håller peruk säkert på plats.)

3) Ta tag i peruk upptill och glider den över huvudet från din naturliga hårfäste till den naturliga hårfästet i ryggen.

4) Peruken ska känna sig trygga, men ingen alltför snäv. Du kan justera peruk för en säker och bekväm passform.

5) Stil som du skulle ditt eget hår. De små flikarna på framsidan av öronen kan justeras för att hålla peruken nära ansiktet. Var försiktig med håret.

 

Rengöring av peruker Äkta Hår

Peruker Äkta Hår är hållbart, i allmänhet kostar mer, och har den mest naturliga utseendet och känslan av en peruk du kan köpa. Och kan färgas och behandlas på samma sätt som alla peruker Äkta Hår som växer från hårbotten.

DETANGLE

Försiktigt bort tovor med hjälp av en bred tand kam, arbetar gradvis från ändarna till basen.

SKÖLJ

Skölj med kallt vatten för att avlägsna schampo. Tryck försiktigt med en handduk för att avlägsna överskottsvatten . Gnugga inte eller vrida.

TVÄTTA

Submerges din peruk i kallt vatten. Blanda i en liten mängd schampo för syntetiskt hår. Blötlägg din peruk i 3-5 minuter. Snurra försiktigt utan att gnugga.

SKÖLJ

Skölj med kallt vatten för att avlägsna schampo. Tryck försiktigt med en handduk för att avlägsna överskottsvatten . Gnugga inte eller vrida.

SKICK

Tillstånd Fördela Ren Care Hydra Condi eller Pure Care Intensive Recovery Mask (var 5-6 villkor) jämnt hår.

SKÖLJ

Skölj med kallt vatten för att avlägsna schampo. Tryck försiktigt med en handduk för att avlägsna överskottsvatten . Gnugga inte eller wring.

TORR & SKICK

torr & amp; skick Placera på en hopfällbar peruk stativ, spraya med en leave-in balsam och låt lufttorka . INTE vrida eller klämma.

Total Leveranstid = Bearbetningstiden + Leveranstid

Bearbetningstiden: olika handläggningstider för olika order

  • Standardorder: Det tar 7-10 dagar.
  • Lace Front Wigs Order: Det kommer att ta 10-15 dagar.
  • Monofilament Wigs Order: Det kommer att ta 18-25 dagar.
  • Beställning av hela spets peruker: Det kommer att ta 15-20 arbetsdagar.
  • Handbundna peruker Beställning: Det kommer att ta 15-20 arbetsdagar.
  • Herrtoupéer / Kvinnor Toppers Beställning: Det tar 40-45 arbetsdagar.

LEVERANSTID
Det tar 2-4 dagar för dig att ta emot dina artiklar.
På grund av force majeure kan leveranstiden påverkas.


Leverans Metoder & Ladda

Vi levererar din beställning DHL / RPX / DPD. Leverans till Sverige är 120 kr som kommer att automatiskt läggas till i totalsumman .

Försändelsespårning

Spårningen Antal ditt paket kommer att skickas till dig efter din beställning levereras. Du kan använda den för att kontrollera status för din beställning online.

återgång politik

Om du vill returnera din beställning, kontakta oss med alla dina frågor och funderingar först. Ge oss ditt ordernummer inom 15 dagar efter mottagandet. Vi ska gärna utbyte eller återbetala objektet. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet. Alla objekt måste vara original packade. Alla paket ska skickas via en lätthanterlig metod. Vi är ledsna att vi inte kan ansvara för den förlorade under transporten. Och de ursprungliga fraktkostnader återbetalas .

Special Price 2 286,00 kr

Ordinarie pris 4 504,00 kr

storlek: *
Färg:*
Antal: *
- +

Kundrecensioner (7 recensioner)

A***e
Denna peruk är helt vacker, den ser naturlig ut, känns naturlig och ser stilig ut. Jag har detta i en annan färg. Lita på mig köpa en! Jag lovar att du kommer att älska det! Ok! Tja, prova det!

Tack för din positiva utvärdering, din tillfredsställelse är vår största uppmuntran. Vi ser fram emot ditt nästa besök.

S***n
Jag är mycket imponerad av peruken och första jag någonsin har köpt. Det ser så naturligt en vacker glans och trevlig blandning av färger och mycket comforthable att bära och en mycket trevlig formad långt hår. Jag köpte färgen 26G och kommer att köpa en annan i det nya året i en annan färg. Även de telefonnummer för folk var mest hjälpsamma och skickas ut provstycken att titta på eftersom det finns en mängd ofr nyanser att välja mellan. Är mycket nöjd med min iPeruker peruk.
H*****t
Jag bär det ganska ofta och jag får en massa komplimanger. Det är mycket bekväm och mycket hög kvalitet och jag älskar färgen.
H****h
Hej, tack för råd om styling. Också ville bara säga hur imponerad jag är med att ha varit mindre än imponerad med några andra peruk leverantörer. Bra service tack, fick min senaste beställning igår, mycket snabbt.
H***l
Hej FW, jag har just fått min 3: e peruk från dig och jag kan inte lovorda det tillräckligt. Varje peruk jag har köpt från dig har varit utmärkt, välgjord, väl passande och riktigt naturligt allt till ett bra pris. Jag kommer definitivt att köpa från dig igen i framtiden (inte bara för att jag förstörde min ängel peruk genom att trimma luggen för mycket) men eftersom du har ett mycket bra val av peruker.
J********e
Jag fick bara min peruk i dag och kunde inte vara lyckligare! Denna peruk är av högsta kvalitet och håret är vacker. Det har precis rätt mängd av hår, inte mycket eller för lite. Locket passar mig perfekt och är mycket bekväm. Jag är petite och andra peruk mössor köra stor på mig. Peruk har kroppen och kom med mjuka vågor. Jag var bekymrad på färgen, men det matchade mitt eget hår perfekt.
Sida:

Skriv din egen recension

Du recenserar: Svart 26" Lång Rakt Med Lugg Capless Peruker Äkta Hår Billigt

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Högst upp på sidan

Om Oss

  • 20+års erfarenhet av peruken företag
  • 500+olika stilar av favorit utseende
  • 2000+hårprodukter säljs varje dag
  • 50000+kunder köp peruker från oss
Kategorier