BARA IDAG! Köp 2 Få 100 kr gratis & Gratis frakt!

Rakt Med Lugg Capless 16" Auburn Syntet Medellång Peruk

 
Längd: 16"
Hårstruktur: Rakt
Färg som visas: 29
Hårtyp: Syntet
Kupa: Capless

Fördelar med Capless peruker
Capless peruker låta huvudet att stanna svalare än fasta utjämnade peruker. Detta beror på det faktum att den är gjord med mindre hår och den specifika Capless konstruktion medger en viss luftflöde till huvudet och hårbotten. Det finns också justerbara remmar eller krokar på nacken för att säkra peruk på plats.
Peruk Storlek
(inch)
Kupstorlek
(inch)
Fram till Back
(inch)
Sida till sida över pannan
(inch)
Sida till sida över toppen
(inch)
Tempel till tempel över tillbaka
(inch)
Nacke av Nacke
(inch)
Extra Liten 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Liten 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Medel 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hur man lägger din peruk på

1) Hitta fram- och baksidan av peruk (etiketten går på baksidan).

2) Borsta ditt eget hår tillbaka; säkra längre bitar med ett hår stift och placera en peruk cap över huvudet (håller peruk säkert på plats.)

3) Ta tag i peruk upptill och glider den över huvudet från din naturliga hårfäste till den naturliga hårfästet i ryggen.

4) Peruken ska känna sig trygga, men ingen alltför snäv. Du kan justera peruk för en säker, bekväm passform.

5) Stil som du skulle ditt eget hår. De små flikarna på framsidan av öronen kan justeras för att hålla peruken nära ansiktet. Var försiktig med håret.

Rengöring av syntetiska peruker

Syntetisk peruk är billigare än människohår och är hållbart. Traditionella locktänger , torkar blåsa och hot rollers kan inte användas på syntetiskt hår fiber.

Detangle

Försiktigt bort tovor med hjälp av en bred tand kam, arbetar gradvis från ändarna till basen.

Tvätta

Submerges din peruk i kallt vatten. Blanda i en liten mängd schampo för syntetiskt hår. Blötlägg din peruk i 3-5 minuter. Snurra försiktigt utan att gnugga.

Skölj

Skölj med kallt vatten för att avlägsna schampo. Tryck försiktigt med en handduk för att avlägsna överskottsvatten . Gnugga inte eller wring.

Torr & Skick

torr & amp; skick Placera på en hopfällbar peruk stativ, spraya med en leave-in balsam och låt lufttorka . INTE vrida eller klämma.

Styling håret

Använd fingrarna eller en bred tand kam att styla din syntetisk peruk. Definiera lager med syntetisk-Safe stylingprodukter . För lockigt peruker, använd en pick eller kam för att lossa fibrer, men inte dra i håret.

Förvaring Hair

När den inte används, alltid sätta din peruk på en skyltdocka eller peruk stå att bibehålla sin form. Rengöringsintervallet beror på din miljö, livsstil och mängden svett. Föreslås för rengöring är efter 10 till 14 dagar av slitage.
Det är bäst att lagra människohår i originalförpackningen . Eller så kan du spara håret i en plastpåse.

Total Leveranstid = Bearbetningstiden + Leveranstid

Bearbetningstiden: olika handläggningstider för olika order

  • Standardorder: Det tar 7-10 dagar.
  • Lace Front Wigs Order: Det kommer att ta 10-15 dagar.
  • Monofilament Wigs Order: Det kommer att ta 18-25 dagar.
  • Beställning av hela spets peruker: Det kommer att ta 15-20 arbetsdagar.
  • Handbundna peruker Beställning: Det kommer att ta 15-20 arbetsdagar.
  • Herrtoupéer / Kvinnor Toppers Beställning: Det tar 40-45 arbetsdagar.

LEVERANSTID
Det tar 2-4 dagar för dig att ta emot dina artiklar.
På grund av force majeure kan leveranstiden påverkas.


Leverans Metoder & Ladda

Vi levererar din beställning DHL / RPX / DPD. Leverans till Sverige är 120 kr som kommer att automatiskt läggas till i totalsumman .

Försändelsespårning

Spårningen Antal ditt paket kommer att skickas till dig efter din beställning levereras. Du kan använda den för att kontrollera status för din beställning online.

återgång politik

Om du vill returnera din beställning, kontakta oss med alla dina frågor och funderingar först. Ge oss ditt ordernummer inom 15 dagar efter mottagandet. Vi ska gärna utbyte eller återbetala objektet. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet. Alla objekt måste vara original packade. Alla paket ska skickas via en lätthanterlig metod. Vi är ledsna att vi inte kan ansvara för den förlorade under transporten. Och de ursprungliga fraktkostnader återbetalas .

Special Price 1 173,00 kr

Ordinarie pris 2 166,00 kr

storlek: *
Färg:*
Antal: *
- +

Kundrecensioner (22 recensioner)

A***********g
Jag är en modell. Rätt utseende, säker en eller elegant utseende är vad jag letar efter. Jag använder peruker att experimentera med mitt utseende regelbundet. Denna online-plattform är den perfekta för att få naturliga mänskliga peruker. Samtliga produkter är av högsta klass. De har verkligen imponerade på mig. Jag kan köpa dem i en budget också. Värt att överväga!
D******M
Det var andra gången som det har hänt mig. Den jag beställde var inte en levereras till mig. Det var en stor besvikelse som jag ser Wass fram emot att prova min nya peruk. Men stödet agerade långsamt och löste mitt problem. För mig behöver mer och mer medvetenhet för att få det färdigt.
m************s
En top online-peruk shop. Det finns så många olika typer av peruker tillgängliga ut här. Jag kan satsa mina pengar på produktens kvalitet. De peruker är av olika former, storlekar och färger. En webbutik för att leta efter.
L*******y
Jag gick på en semester för ungefär ett år på grund av mina personliga och hälsofrågor. Under denna period köpte jag många svarta färgade, naturtrogna peruker härifrån. Efter de nödvändiga justeringarna jag äntligen hade en i måndags och återvände mitt kontor. Alla gratulerade mig på min framgångsrik hårtransplantation. Absolut ingen kunde inse jag bär en peruk. Dessa peruker är utmärkt och ser ekologiskt.
M**y
Jag har köpt många peruker men detta var den första som var riktigt bekväm. Jag gillar stil och älskade den färg som var passar för mig. Bra pris och bra köp.
P******A
Jag måste säga att detta är den trevligaste peruk jag har köpt ännu, kvalitet och framför allt bra utseende. Jag älskar det. Hitta mig att vilja bära den hela tiden. Komplimanger ges alltid !!

Sida:

Skriv din egen recension

Du recenserar: Rakt Med Lugg Capless 16" Auburn Syntet Medellång Peruk

Högst upp på sidan

Om Oss

  • 20+års erfarenhet av peruken företag
  • 500+olika stilar av favorit utseende
  • 2000+hårprodukter säljs varje dag
  • 50000+kunder köp peruker från oss
Kategorier