BARA IDAG! GRATIS GÅVOR.

Lace Front Syntet 18" Lång Rakt Svart Peruk

 
Längd: 18"
Hårstruktur: Rakt
Färg som visas: 6
Hårtyp: Syntet
Kupa: Lace Front

Fördelar med Lace Front peruker
Lace front peruker erbjuda den mest naturliga utseende vid varje vinkel. Lace front peruker kan lägga till din befintliga hårfästet och skapa ett intryck av håret växer från hårbotten, vilket gör det svårt att urskilja om håret på huvudet är konstgjord eller naturlig.
Peruk Storlek
(inch)
Kupstorlek
(inch)
Fram till Back
(inch)
Sida till sida över pannan
(inch)
Sida till sida över toppen
(inch)
Tempel till tempel över tillbaka
(inch)
Nacke av Nacke
(inch)
Extra Liten 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Liten 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Medel 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hur man ansöker en Lace peruker

1) Placera lace peruk på huvudet. Rikta in hårfästet till en naturlig position genom att dra spets framåt. Se till att främre örat kranar är jämn och alla kanter är i en naturlig position.

2) Knyt peruk i en ponytail och sedan ta bort peruken. Skär försiktigt spets utanför kanterna på peruken.

3) Sätt peruk lim strax under hårfästet. Se till att det finns en liten mängd på hårfästet runt huvudet.

4) Knyt peruk i en lös ponytail. Linje peruken till strax innan limmet. Positions alla kanter är på plats. Tryck ner peruk för att bilda till limmet. Dra försiktigt ner på baksidan hårfästet.

Rengöring av syntetiska peruker

Syntetisk peruk är billigare än människohår och är hållbara. Traditionella locktänger , torkar blåsa och hot rollers kan inte användas på syntetiskt hår fiber.

Detangle

Försiktigt bort tovor med hjälp av en bred tand kam, arbetar gradvis från ändarna till basen.

Tvätta

Submerges din peruk i kallt vatten. Blanda i en liten mängd schampo för syntetiskt hår. Blötlägg din peruk i 3-5 minuter. Snurra försiktigt utan att gnugga.

Skölj

Skölj med kallt vatten för att avlägsna schampo. Tryck försiktigt med en handduk för att avlägsna överskottsvatten . Gnugga inte eller vrida.

Torr & Skick

torr & amp; skick Placera på en hopfällbar peruk stativ, spraya med en leave-in balsam och låt lufttorka . INTE vrida eller klämma.

Styling håret

Använd fingrarna eller en bred tand kam att styla din syntetisk peruk. Definiera lager med syntetisk-Safe stylingprodukter . För lockigt peruker, använd en pick eller kam för att lossa fibrer, men inte dra i håret.

Förvaring Hair

När den inte används, alltid sätta din peruk på en skyltdocka eller peruk stå att bibehålla sin form. Rengöringsintervallet beror på din miljö, livsstil och mängden svett. Föreslås för rengöring är efter 10 till 14 dagar av slitage.
Det är bäst att lagra människohår i originalförpackningen . Eller så kan du spara håret i en plastpåse.

Total Leveranstid = Bearbetningstiden + Leveranstid

Bearbetningstiden: olika handläggningstider för olika order

  • Standardorder: Det tar 7-10 dagar.
  • Lace Front Wigs Order: Det kommer att ta 10-15 dagar.
  • Monofilament Wigs Order: Det kommer att ta 18-25 dagar.
  • Beställning av hela spets peruker: Det kommer att ta 15-20 arbetsdagar.
  • Handbundna peruker Beställning: Det kommer att ta 15-20 arbetsdagar.
  • Herrtoupéer / Kvinnor Toppers Beställning: Det tar 40-45 arbetsdagar.

LEVERANSTID
Det tar 2-4 dagar för dig att ta emot dina artiklar.
På grund av force majeure kan leveranstiden påverkas.


Leverans Metoder & Ladda

Vi levererar din beställning DHL / RPX / DPD. Leverans till Sverige är 120 kr som kommer att automatiskt läggas till i totalsumman .

Försändelsespårning

Spårningen Antal ditt paket kommer att skickas till dig efter din beställning levereras. Du kan använda den för att kontrollera status för din beställning online.

återgång politik

Om du vill returnera din beställning, kontakta oss med alla dina frågor och funderingar först. Ge oss ditt ordernummer inom 15 dagar efter mottagandet. Vi ska gärna utbyte eller återbetala objektet. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet. Alla objekt måste vara original packade. Alla paket ska skickas via en lätthanterlig metod. Vi är ledsna att vi inte kan ansvara för den förlorade under transporten. Och de ursprungliga fraktkostnader återbetalas .

Special Price 1 465,00 kr

Ordinarie pris 3 019,00 kr

storlek: *
Färg:*
Antal: *
- +

Kundrecensioner (5 recensioner)

J**********w
Jag övervägde mitt hår kortklippt, nu har jag inte behöver. Jag kan bära denna när jag känner kort hår.
T***y
På grund av min sjukdom jag förlorade mitt hår och även om jag hade en peruk redan jag inte känner sig bekväma när du bär den, och var tvungen att bära en hatt med it.As snart jag fick min peruk jag visste av kvaliteten och realness som jag skulle älska det, provat det på och jag älskar absolut it.My förtroende är tillbaka och theres ingen att hålla mig i now.Thankyou kommer definitivt att köpa igen.
M****e
Detta var min första peruk köp & Orsaken är var jag ville överraska min man genom att göra något lite annorlunda :) Jag är en naturlig blond så jag ville ha en mörk peruk & gick med den mörka kastanjehårfärgning med jordgubbe blonda subtila höjdpunkter. Jag ville ha något som såg ut som real deal och inte en peruk. Om detta är vad du letar efter är peruk för dig !!! Jag älskar denna peruk & LOVE hur det ser ut på mig! Jag fick det att bära en gång för en middag dag med min make, men nu befinner mig bär det mer och mer :) Plus varje gång jag har slitna ut jag har fått en komplimang om hur vackert mitt hår är :) Jag är inte kommer att berätta främlingar min hemlighet! Jag bara nicka och säga tack!
L***a
Jag hade några problem med mitt hår och min läkare föreslog att raka mitt huvud skallig! Jag gjorde det och jag var helt upprörd orsak jag inte kunde gå ut med mina vänner. Min bror föreslog att jag skulle få en peruk. Efter att jag köpte detta, var det bara fantastiskt! Jag trodde aldrig att jag skulle se ut det! Min mamma sa att jag ser fantastisk. Mina vänner hade en fest och jag gick utan förvarning, alla var förvånad! "Oh my gosh, du ser bra!", Alla sa att jag ser fantastiskt !. Och eftersom min normala hårfärg är mörkbrun, alla i skolan kom och fråga: "vad hår döende produkt har du använt? Den här är ganska attraktiv !!". För mig, jag älskar denna peruk, är det så originell!
E****e
Anledningen till mitt köp var att överraska min make och prova något lite annorlunda:) men inte bara gjorde vi båda älskar det .. men jag fick så många komplimanger på det medan min man och jag gjorde en utekväll på stan. Det ser så naturligt. Du kan inte säga att det är en peruk på något sätt. Lace front är underbart. Jag är en naturlig. Blonde & jag ville få en mörkare peruk. Vacker färg! Jag försöker att inte bära den till ofta så jag ska kan bära det för speciella evenemang ... men det blir svårt att göra det cuz jag har kär i min peruk !!

Skriv din egen recension

Du recenserar: Lace Front Syntet 18" Lång Rakt Svart Peruk

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Högst upp på sidan

Om Oss

  • 20+års erfarenhet av peruken företag
  • 500+olika stilar av favorit utseende
  • 2000+hårprodukter säljs varje dag
  • 50000+kunder köp peruker från oss
Kategorier