BARA IDAG! GRATIS GÅVOR.

Lace Front Äkta Hår Kort Lockig Svart Peruk

 
Längd: Kort
Hårstruktur: Lockig
Färg som visas: 1
Hårtyp: Äkta Hår
Kupa: 100% Handknuten/Monofilament/Lace Front

Fördelar med 100% Handknuten/Monofilament/Lace Front peruker
Den övre delen av denna peruk har hand bunden, med en extra känslig, netto foder. Detta kommer att säkerställa att det kommer att kännas som silke mot huden, en viktig faktor om du köper en peruk på grund av total håravfall.

Det finns ytterligare en egenskap hos en lace front. Detta är den ultimata för en naturlig hårfin, vilket skapar en odetekterbar finish. Trimma dina krav för att göra det helt personlig till dig.

För bästa komfort, har alla kroppens har Handknuten. Detta skapar en fantastisk mjukhet mot hårbotten. Perfekt om du har håravfall. Det finns också en minimi st sömmar, så peruken kommer krama och överensstämmer med huvudet för en bättre passform.
Peruk Storlek
(inch)
Kupstorlek
(inch)
Fram till Back
(inch)
Sida till sida över pannan
(inch)
Sida till sida över toppen
(inch)
Tempel till tempel över tillbaka
(inch)
Nacke av Nacke
(inch)
Extra Liten 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Liten 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Medel 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"
Hur man Ansöker en Lace Peruk

1) Placera lace peruk på huvudet. Rikta in hårfästet till en naturlig position genom att dra spets framåt. Se till de främre öron kranarna jämn och alla kanter är i en naturlig position.

2) Knyt peruk i en hä ponytail och sedan ta bort peruken. Skär försiktigt spets utanför kanterna på peruken.

3) Sätt peruk lim strax under hårfästet. Se till att det finns en liten mängd på hårfästet runt huvudet.

4) Knyt peruk i en lös ponytail. Linje peruken till strax innan limmet. Positions alla kanter är på plats. Tryck peruk ner till formuläret till limmet. Dra försiktigt ner på baksidan hårfästet.

 

Rengöring av peruker Äkta Hår

Peruker Äkta Hår är hållbart, i allmänhet kostar mer, och har den mest naturliga utseendet och känslan av en peruk du kan köpa. Och kan färgas och behandlas på samma sätt som alla peruker Äkta Hår som växer från hårbotten.

Detangle
Försiktigt bort tovor med hjälp av en bred tand kam, arbetar gradvis från ändarna till basen.
Skölj
Skölj med kallt vatten för att avlägsna schampo. Tryck försiktigt med en handduk för att avlägsna överskottsvatten . Gnugga inte eller vrida.
Tvätta
Submerges din peruk i kallt vatten. Blanda i en liten mängd schampo för syntetiskt hår. Blötlägg din peruk i 3-5 minuter. Snurra försiktigt utan att gnugga.
Skölj
Skölj med kallt vatten för att avlägsna schampo. Tryck försiktigt med en handduk för att avlägsna överskottsvatten . Gnugga inte eller vrida.
Skick
Skick Fördela Ren Care Hydra Condi eller Pure Care Intensive Recovery Mask (var 5-6 villkor) jämnt genom håret.
Skölj
Skölj med kallt vatten för att avlägsna schampo. Tryck försiktigt med en handduk för att avlägsna överskottsvatten . Gnugga inte eller vrida.
Torr & Skick
Torr & Skick plats på en hopfällbar peruk stativ, spraya med en leave-in balsam och låt lufttorka . INTE vrida eller klämma.

 

Styling the Hair

Det rekommenderas att du tar det till ett yrke stylist för restyle. För en syntetisk peruk, en enkel skaka och gå metod fungerar alldeles utmärkt. Placera peruk på peruken stå och använda hot rollers eller en locktång på en låg inställning för att styla håret att passa.

Du kan klippa och fästa olika sektioner för en förändring av stil, men som man vänjer sig peruken, kommer du troligen att upptäcka att du inte behöver göra något om alls behålla sin stil.

 

Förvaring Hair

När den inte används, alltid sätta din peruk på en skyltdocka eller peruk stå att bibehålla sin form. Rengöringsintervallet beror på din miljö, livsstil och mängden svett. Föreslagna riktlinjer för rengöring är efter 10 till 14 dagar av slitage.

Det är bäst att lagra människohår i originalförpackningen . Eller så kan du spara håret i en plastpåse.

Total Leveranstid = Bearbetningstiden + Leveranstid

Bearbetningstiden: olika handläggningstider för olika order

  • Standardorder: Det tar 7-10 dagar.
  • Lace Front Wigs Order: Det kommer att ta 10-15 dagar.
  • Monofilament Wigs Order: Det kommer att ta 18-25 dagar.
  • Beställning av hela spets peruker: Det kommer att ta 15-20 arbetsdagar.
  • Handbundna peruker Beställning: Det kommer att ta 15-20 arbetsdagar.
  • Herrtoupéer / Kvinnor Toppers Beställning: Det tar 40-45 arbetsdagar.

LEVERANSTID
Det tar 2-4 dagar för dig att ta emot dina artiklar.
På grund av force majeure kan leveranstiden påverkas.


Leverans Metoder & Ladda

Vi levererar din beställning DHL / RPX / DPD. Leverans till Sverige är 120 kr som kommer att automatiskt läggas till i totalsumman .

Försändelsespårning

Spårningen Antal ditt paket kommer att skickas till dig efter din beställning levereras. Du kan använda den för att kontrollera status för din beställning online.

återgång politik

Om du vill returnera din beställning, kontakta oss med alla dina frågor och funderingar först. Ge oss ditt ordernummer inom 15 dagar efter mottagandet. Vi ska gärna utbyte eller återbetala objektet. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet. Alla objekt måste vara original packade. Alla paket ska skickas via en lätthanterlig metod. Vi är ledsna att vi inte kan ansvara för den förlorade under transporten. Och de ursprungliga fraktkostnader återbetalas .

Special Price 1 957,00 kr

Ordinarie pris 3 138,00 kr

storlek: *
Färg:*
Antal: *
- +

Kundrecensioner (10 recensioner)

N*******l
Peruker är så söt. Jag försökte den svarta och den bruna färgade en. Den levererades i tid. Båda var i bra skick. Peruker såg ut som äkta hår på huvudet. Ingen kunde insåg jag använde peruker. Det var en fantastisk upplevelse. Jag är redo att få fler peruker och betala mer.
E*********n
Mina peruker var vacker! Priserna är också bra! De kom innan jag fick min e-postmeddelande. Jag vill tacka för snabba svar till min e förfrågningar.
B****a
Jag köpte denna peruk och det har varit det bästa köpet någonsin. De kommentarer jag har fått från människor som säger hur mycket yngre jag ser (jag är 42 och har cellgifter och har burit halsdukar under de senaste 6mths) & hur naturligt det ser ut. Det har inte att "wiggy" utseende som man ibland se, färgen jag valde är bra för någon under 50, mycket ungdomlig. Jag har bara beställt en annan peruk. Jag är en mycket nöjd kund :)
S*e
Detta är en fantastisk stil. Fungerar bra på vintern med hattar, men det är trovärdig utan också. Lockarna mjuka upp efter ett tag, så det inte ser alltför "över formaterad eller gjort".
T****n
Jag kan inte uttrycka hur nöjd med mitt köp från er !!! Min secound enhet och im inte besviken över ännu. Inte för att im förväntar sig att vara. Denna peruk är absolut mig, så många komplimanger. Letar efter min nästa enhet nu. :-)
J***y
Denna peruk är bra med lite arbete stil. Det är perfekt utan överföring runt längre än några sekunder, vilket är ganska viktigt. Att bära peruker är ett sätt att spara tid för mig och alltid ser immaculate, så jag behöver en stil som är utan krångel.
Sida:

Skriv din egen recension

Du recenserar: Lace Front Äkta Hår Kort Lockig Svart Peruk

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Högst upp på sidan

Om Oss

  • 20+års erfarenhet av peruken företag
  • 500+olika stilar av favorit utseende
  • 2000+hårprodukter säljs varje dag
  • 50000+kunder köp peruker från oss
Kategorier