BARA IDAG! GRATIS GÅVOR.

Capless Rakt Syntet Brun Korta Peruker

 
Längd: Kort
Hårstruktur: Rakt
Färg som visas: 8
Hårtyp: Syntet
Kupa: Capless

Fördelar med Capless peruker
Capless peruker låta huvudet att stanna svalare än fasta utjämnade peruker. Detta beror på det faktum att den är gjord med mindre hår och den specifika Capless konstruktion medger en viss luftflöde till huvudet och hårbotten. Det finns också justerbara remmar eller krokar på nacken för att säkra peruk på plats.
Peruk Storlek
(inch)
Kupstorlek
(inch)
Fram till Back
(inch)
Sida till sida över pannan
(inch)
Sida till sida över toppen
(inch)
Tempel till tempel över tillbaka
(inch)
Nacke av Nacke
(inch)
Extra Liten 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Liten 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Medel 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hur man lägger din peruk på

1) Hitta fram- och baksidan av peruk (etiketten går på baksidan).

2) Borsta ditt eget hår tillbaka; säkra längre bitar med ett hår stift och placera en peruk cap över huvudet (håller peruk säkert på plats.)

3) Ta tag i peruk upptill och glider den över huvudet från din naturliga hårfäste till den naturliga hårfästet i ryggen.

4) Peruken ska känna sig trygga, men ingen alltför snäv. Du kan justera peruk för en säker, bekväm passform.

5) Stil som du skulle ditt eget hår. De små flikarna på framsidan av öronen kan justeras för att hålla peruken nära ansiktet. Var försiktig med håret.

Rengöring av syntetiska peruker

Syntetisk peruk är billigare än människohår och är hållbart. Traditionella locktänger , torkar blåsa och hot rollers kan inte användas på syntetiskt hår fiber.

Detangle

Försiktigt bort tovor med hjälp av en bred tand kam, arbetar gradvis från ändarna till basen.

Tvätta

Submerges din peruk i kallt vatten. Blanda i en liten mängd schampo för syntetiskt hår. Blötlägg din peruk i 3-5 minuter. Snurra försiktigt utan att gnugga.

Skölj

Skölj med kallt vatten för att avlägsna schampo. Tryck försiktigt med en handduk för att avlägsna överskottsvatten . Gnugga inte eller wring.

Torr & Skick

torr & amp; skick Placera på en hopfällbar peruk stativ, spraya med en leave-in balsam och låt lufttorka . INTE vrida eller klämma.

Styling håret

Använd fingrarna eller en bred tand kam att styla din syntetisk peruk. Definiera lager med syntetisk-Safe stylingprodukter . För lockigt peruker, använd en pick eller kam för att lossa fibrer, men inte dra i håret.

Förvaring Hair

När den inte används, alltid sätta din peruk på en skyltdocka eller peruk stå att bibehålla sin form. Rengöringsintervallet beror på din miljö, livsstil och mängden svett. Föreslås för rengöring är efter 10 till 14 dagar av slitage.
Det är bäst att lagra människohår i originalförpackningen . Eller så kan du spara håret i en plastpåse.

Total Leveranstid = Bearbetningstiden + Leveranstid

Bearbetningstiden: olika handläggningstider för olika order

  • Standardorder: Det tar 7-10 dagar.
  • Lace Front Wigs Order: Det kommer att ta 10-15 dagar.
  • Monofilament Wigs Order: Det kommer att ta 18-25 dagar.
  • Beställning av hela spets peruker: Det kommer att ta 15-20 arbetsdagar.
  • Handbundna peruker Beställning: Det kommer att ta 15-20 arbetsdagar.
  • Herrtoupéer / Kvinnor Toppers Beställning: Det tar 40-45 arbetsdagar.

LEVERANSTID
Det tar 2-4 dagar för dig att ta emot dina artiklar.
På grund av force majeure kan leveranstiden påverkas.


Leverans Metoder & Ladda

Vi levererar din beställning DHL / RPX / DPD. Leverans till Sverige är 120 kr som kommer att automatiskt läggas till i totalsumman .

Försändelsespårning

Spårningen Antal ditt paket kommer att skickas till dig efter din beställning levereras. Du kan använda den för att kontrollera status för din beställning online.

återgång politik

Om du vill returnera din beställning, kontakta oss med alla dina frågor och funderingar först. Ge oss ditt ordernummer inom 15 dagar efter mottagandet. Vi ska gärna utbyte eller återbetala objektet. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet. Alla objekt måste vara original packade. Alla paket ska skickas via en lätthanterlig metod. Vi är ledsna att vi inte kan ansvara för den förlorade under transporten. Och de ursprungliga fraktkostnader återbetalas .

Special Price 1 319,00 kr

Ordinarie pris 1 844,00 kr

storlek: *
Färg:*
Antal: *
- +

Kundrecensioner (5 recensioner)

L******e
Love this peruk jag fick två veckor sedan och har beställt ytterligare en dag !! Jag gjorde beställa färgring först att bestämma färgen jag behövde och min familj tycker att det är en perfekt match till mitt hår !! Det går snabbt att sätta på och justera stil med mina fingrar! Jag är mycket glad och Stephanie, representant CSD, kunde inte ha varit mer användbar !!
N*****e
Jag kunde inte ha föreställt det skulle vara så perfekt! Passar bra. ser naturligt. Jag satte den på direkt, direkt ur förpackningen och gick raka vägen till butiken. Jag kände mig som en ny kvinna! Det är en ljus peruk. Layered och ganska tunn, vilket är som mitt eget hår. Jag valde detta peruk eftersom jag ville ha en annorlunda utseende och en dramatisk förändring i färg, utan att det är permanent. Jag är blond och älskar att vara blond, men undrade hur jag skulle vilja att vara en brunett. Jag kan inte vänta med att beställa en annan.
F***h
Detta var en första peruk köp. Hade det formaterad lite och älskar det. Bar den på en kryssning och fann det bekväma och sval även i 90 graders värme. Beställde en andra ifall de avbryta det !!!!
J***e
Jag blev förskräckt över att hitta mig spendera så mycket tid på att försöka göra mitt håravfall ser anständigt. Jag slutligen gav efter för tanken på en peruk. Vad en lättnad att veta att jag kan lägga det på snabbt och huvudet ut genom dörren! Spela utomhus på svala dimmiga dagar eller varma, kvav somrar jag kan sluta oroa dig mitt hår! Det såg ganska naturligt och blev inte besviken. Jag lyckades att matcha min egen färg!
V***y
Det verkligen gör klär lättare skär tiden i halv åtminstone! Om du aldrig har provat en wig..at denna price..why inte ?? Kanske även prova några och i olika colours.Wearing wigs..really kan vara kul ... även när du inte behöver en!

Skriv din egen recension

Du recenserar: Capless Rakt Syntet Brun Korta Peruker

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Högst upp på sidan

Om Oss

  • 20+års erfarenhet av peruken företag
  • 500+olika stilar av favorit utseende
  • 2000+hårprodukter säljs varje dag
  • 50000+kunder köp peruker från oss
Kategorier