BARA IDAG! GRATIS GÅVOR.

Capless Kinky Utan Lugg Blond Syntet Medellång Peruk

 
Längd: Medellånga
Hårstruktur: Kinky
Färg som visas: 27B
Hårtyp: Syntet
Kupa: Capless

Fördelar med Capless peruker
Capless peruker låta huvudet att stanna svalare än fasta utjämnade peruker. Detta beror på det faktum att den är gjord med mindre hår och den specifika Capless konstruktion medger en viss luftflöde till huvudet och hårbotten. Det finns också justerbara remmar eller krokar på nacken för att säkra peruk på plats.
Peruk Storlek
(inch)
Kupstorlek
(inch)
Fram till Back
(inch)
Sida till sida över pannan
(inch)
Sida till sida över toppen
(inch)
Tempel till tempel över tillbaka
(inch)
Nacke av Nacke
(inch)
Extra Liten 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Liten 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Medel 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hur man lägger din peruk på

1) Hitta fram- och baksidan av peruk (etiketten går på baksidan).

2) Borsta ditt eget hår tillbaka; säkra längre bitar med ett hår stift och placera en peruk cap över huvudet (håller peruk säkert på plats.)

3) Ta tag i peruk upptill och glider den över huvudet från din naturliga hårfäste till den naturliga hårfästet i ryggen.

4) Peruken ska känna sig trygga, men ingen alltför snäv. Du kan justera peruk för en säker, bekväm passform.

5) Stil som du skulle ditt eget hår. De små flikarna på framsidan av öronen kan justeras för att hålla peruken nära ansiktet. Var försiktig med håret.

Rengöring av syntetiska peruker

Syntetisk peruk är billigare än människohår och är hållbart. Traditionella locktänger , torkar blåsa och hot rollers kan inte användas på syntetiskt hår fiber.

Detangle

Försiktigt bort tovor med hjälp av en bred tand kam, arbetar gradvis från ändarna till basen.

Tvätta

Submerges din peruk i kallt vatten. Blanda i en liten mängd schampo för syntetiskt hår. Blötlägg din peruk i 3-5 minuter. Snurra försiktigt utan att gnugga.

Skölj

Skölj med kallt vatten för att avlägsna schampo. Tryck försiktigt med en handduk för att avlägsna överskottsvatten . Gnugga inte eller wring.

Torr & Skick

torr & amp; skick Placera på en hopfällbar peruk stativ, spraya med en leave-in balsam och låt lufttorka . INTE vrida eller klämma.

Styling håret

Använd fingrarna eller en bred tand kam att styla din syntetisk peruk. Definiera lager med syntetisk-Safe stylingprodukter . För lockigt peruker, använd en pick eller kam för att lossa fibrer, men inte dra i håret.

Förvaring Hair

När den inte används, alltid sätta din peruk på en skyltdocka eller peruk stå att bibehålla sin form. Rengöringsintervallet beror på din miljö, livsstil och mängden svett. Föreslås för rengöring är efter 10 till 14 dagar av slitage.
Det är bäst att lagra människohår i originalförpackningen . Eller så kan du spara håret i en plastpåse.

Total Leveranstid = Bearbetningstiden + Leveranstid

Bearbetningstiden: olika handläggningstider för olika order

  • Standardorder: Det tar 7-10 dagar.
  • Lace Front Wigs Order: Det kommer att ta 10-15 dagar.
  • Monofilament Wigs Order: Det kommer att ta 18-25 dagar.
  • Beställning av hela spets peruker: Det kommer att ta 15-20 arbetsdagar.
  • Handbundna peruker Beställning: Det kommer att ta 15-20 arbetsdagar.
  • Herrtoupéer / Kvinnor Toppers Beställning: Det tar 40-45 arbetsdagar.

LEVERANSTID
Det tar 2-4 dagar för dig att ta emot dina artiklar.
På grund av force majeure kan leveranstiden påverkas.


Leverans Metoder & Ladda

Vi levererar din beställning DHL / RPX / DPD. Leverans till Sverige är 120 kr som kommer att automatiskt läggas till i totalsumman .

Försändelsespårning

Spårningen Antal ditt paket kommer att skickas till dig efter din beställning levereras. Du kan använda den för att kontrollera status för din beställning online.

återgång politik

Om du vill returnera din beställning, kontakta oss med alla dina frågor och funderingar först. Ge oss ditt ordernummer inom 15 dagar efter mottagandet. Vi ska gärna utbyte eller återbetala objektet. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet. Alla objekt måste vara original packade. Alla paket ska skickas via en lätthanterlig metod. Vi är ledsna att vi inte kan ansvara för den förlorade under transporten. Och de ursprungliga fraktkostnader återbetalas .

Special Price 1 237,00 kr

Ordinarie pris 1 721,00 kr

storlek: *
Färg:*
Antal: *
- +

Kundrecensioner (8 recensioner)

R**y
Jag har haft peruk innan när jag förlorat det mesta av mitt hår på grund av stress och Lupus. Har provat några färger, är det en lookong bäst på mig och får mest komplimanger 7A, det passar mig bättre än min egen mörkt hår! Hår kommer igen så tillbaka till denna peruk. Det är en fab peruk, naturligt utseende. Utmärkt service från iPeruker peruker. Följ instruktionerna till punkt och pricka på peruk vård för att få ut mesta möjliga av det.
G**l
Denna peruk är bedårande. För en billigare peruk det är verkligen övertygande och ingen tror att det är en peruk! Den permatease naturligtvis känns brutto men så länge du inte har någon att köra sina händer genom din peruk (!) Det har ingen inverkan på believableness. Ser helt naturligt och söt. Det enda problemet jag har är att målet är något alltför rundade under hakan, så det gör min ovalt ansikte ser ännu rundare / lång haha. Detta skulle naturligtvis inte vara ett problem för dem utan rundade ansikten! Men kanske ovala och något större damer bör ha detta i åtanke när man köper peruken. Jag fick denna peruk i 28R och det är en sådan smickrande färg, ser salong fräsch och subtil nog för kontoret (tar år av mig alltför !!) Du får en riktigt bra peruk för priset, och som jag sa förut, min enda problemet med det är mycket personligt! Skulle vara perfekt på andra formade ytor.
J***y
Jag fick bara min peruk idag och jag älskar det. Jag fick färgen på bilden och det är underbart. Håret är mycket tjock, insidan locket mycket väl utformad och snittet är mycket trevligt. Det enda jag önskar var annorlunda var är om spets parting utrymmet var längre och att håret var lite tunnare, särskilt nära den främre delen för en mer realistisk övergång från min panna, men totalt jag älskar det!
J*********
Jag fick just denna peruk och det var häftigt, håret är mjuk och ser så verklig, och denna webbplats är fantastiskt .... Jag kommer fortfarande att beställa here¡
D****e
Jag älskar färgen, älskar känslan av håret och med en del hud, kan flytta en del runt så att det ser mer naturligt för mig. Jag älskar dessa peruker. Och tjänsten och frakt från var toppen! Jag kommer definitivt att beställa från dem igen!
M****e
Detta är en stor kortare elegant stil. Eftersom det är kortare, inte trasslar mycket alls som är en trevlig förändring från de längre peruker. Färgen jag fick var hasselnöt som är underbara och jag har faktiskt haft många kvinnor frågar mig var jag får min färg gjort!
Sida:

Skriv din egen recension

Du recenserar: Capless Kinky Utan Lugg Blond Syntet Medellång Peruk

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Högst upp på sidan

Om Oss

  • 20+års erfarenhet av peruken företag
  • 500+olika stilar av favorit utseende
  • 2000+hårprodukter säljs varje dag
  • 50000+kunder köp peruker från oss
Kategorier