BARA IDAG! GRATIS GÅVOR.

Capless 16" Rakt Brun Äkta Hår Medellång Peruk

 
Längd: 16"
Hårstruktur: Rakt
Färg som visas: 8
Hårtyp: Äkta Hår
Kupa: Capless

Fördelar med Capless peruker
Capless peruker låta huvudet att stanna svalare än fasta utjämnade peruker. Detta beror på det faktum att den är gjord med mindre hår och den specifika Capless konstruktion medger en viss luftflöde till huvudet och hårbotten. Det finns också justerbara remmar eller krokar på nacken för att säkra peruk på plats.
Peruk Storlek
(inch)
Kupstorlek
(inch)
Fram till Back
(inch)
Sida till sida över pannan
(inch)
Sida till sida över toppen
(inch)
Tempel till tempel över tillbaka
(inch)
Nacke av Nacke
(inch)
Extra Liten 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Liten 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Medel 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hur man lägger din peruk på

1) Hitta fram- och baksidan av peruk (etiketten går på baksidan).

2) Borsta ditt eget hår tillbaka; säkra längre bitar med ett hår stift och placera en peruk cap över huvudet (håller peruk säkert på plats.)

3) Ta tag i peruk upptill och glider den över huvudet från din naturliga hårfäste till den naturliga hårfästet i ryggen.

4) Peruken ska känna sig trygga, men ingen alltför snäv. Du kan justera peruk för en säker och bekväm passform.

5) Stil som du skulle ditt eget hår. De små flikarna på framsidan av öronen kan justeras för att hålla peruken nära ansiktet. Var försiktig med håret.

 

Rengöring av peruker Äkta Hår

Peruker Äkta Hår är hållbart, i allmänhet kostar mer, och har den mest naturliga utseendet och känslan av en peruk du kan köpa. Och kan färgas och behandlas på samma sätt som alla peruker Äkta Hår som växer från hårbotten.

DETANGLE

Försiktigt bort tovor med hjälp av en bred tand kam, arbetar gradvis från ändarna till basen.

SKÖLJ

Skölj med kallt vatten för att avlägsna schampo. Tryck försiktigt med en handduk för att avlägsna överskottsvatten . Gnugga inte eller vrida.

TVÄTTA

Submerges din peruk i kallt vatten. Blanda i en liten mängd schampo för syntetiskt hår. Blötlägg din peruk i 3-5 minuter. Snurra försiktigt utan att gnugga.

SKÖLJ

Skölj med kallt vatten för att avlägsna schampo. Tryck försiktigt med en handduk för att avlägsna överskottsvatten . Gnugga inte eller vrida.

SKICK

Tillstånd Fördela Ren Care Hydra Condi eller Pure Care Intensive Recovery Mask (var 5-6 villkor) jämnt hår.

SKÖLJ

Skölj med kallt vatten för att avlägsna schampo. Tryck försiktigt med en handduk för att avlägsna överskottsvatten . Gnugga inte eller wring.

TORR & SKICK

torr & amp; skick Placera på en hopfällbar peruk stativ, spraya med en leave-in balsam och låt lufttorka . INTE vrida eller klämma.

Total Leveranstid = Bearbetningstiden + Leveranstid

Bearbetningstiden: olika handläggningstider för olika order

  • Standardorder: Det tar 7-10 dagar.
  • Lace Front Wigs Order: Det kommer att ta 10-15 dagar.
  • Monofilament Wigs Order: Det kommer att ta 18-25 dagar.
  • Beställning av hela spets peruker: Det kommer att ta 15-20 arbetsdagar.
  • Handbundna peruker Beställning: Det kommer att ta 15-20 arbetsdagar.
  • Herrtoupéer / Kvinnor Toppers Beställning: Det tar 40-45 arbetsdagar.

LEVERANSTID
Det tar 2-4 dagar för dig att ta emot dina artiklar.
På grund av force majeure kan leveranstiden påverkas.


Leverans Metoder & Ladda

Vi levererar din beställning DHL / RPX / DPD. Leverans till Sverige är 120 kr som kommer att automatiskt läggas till i totalsumman .

Försändelsespårning

Spårningen Antal ditt paket kommer att skickas till dig efter din beställning levereras. Du kan använda den för att kontrollera status för din beställning online.

återgång politik

Om du vill returnera din beställning, kontakta oss med alla dina frågor och funderingar först. Ge oss ditt ordernummer inom 15 dagar efter mottagandet. Vi ska gärna utbyte eller återbetala objektet. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet. Alla objekt måste vara original packade. Alla paket ska skickas via en lätthanterlig metod. Vi är ledsna att vi inte kan ansvara för den förlorade under transporten. Och de ursprungliga fraktkostnader återbetalas .

Special Price 1 802,00 kr

Ordinarie pris 2 874,00 kr

storlek: *
Färg:*
Antal: *
- +

Kundrecensioner (11 recensioner)

E************n
Jag beställde ett objekt av misstag på deras hemsida och mailade dem i ett försök att åtgärda det, och de svarade på min begäran och åtgärdat problemet och resten är historia. Jag har varit kund i år och jag är mycket nöjd med sina produkter och snabb kundservice! Tack än en gång för all din hjälp och kommer att beställa fler objekt inom en snar framtid.
W*********y
Toppklass peruker tillgängliga till anständigt pris. Denna plats är ett bra år att göra lite hår peruk shopping. Jag är mycket glad över att ha hittat här.
L**y
Jag alltid få raddakomplimang när jag bär denna peruk. Ingen på jobbet vet jag bär peruk. Jag berättade en nära kollega som jag har vet ungefär sex månader och hon hade absolut ingen aning om. Glad och lättad jag har nu sorteras min "hår" ut.
M***y
Denna peruk är verkligen naturlig. Mina huvuden lite stor, men jag har banden på slackest inställningen. Jag har tre och jag byta mellan dem som de är lite olika färger. Älskar det.
K***N
Som en förändring från min vanliga peruk, beslutade jag att prova denna peruk. Jag är så glad att jag gjorde, är det underbara, stil passar mig mycket vilja och det är en trevlig förändring men inte alltför olika för min vanliga utseende. Mycket naturlig och bekväm att bära hela dagen. Jag har två nu, och kommer att köpa en annan. Tack till damerna vid iPeruker och som vanligt, tjänsten var utmärkt. Jag skulle inte köpa från någon annanstans. 5 stjärnor hela vägen.
M***y
Hi there folks, jag har just fått min peruk i eftermiddag och måste säga att jag är helt nöjd med det. Det är av utmärkt kvalitet och även fantastiskt värde för pengarna; du kan lära andra.
Sida:

Skriv din egen recension

Du recenserar: Capless 16" Rakt Brun Äkta Hår Medellång Peruk

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Högst upp på sidan

Om Oss

  • 20+års erfarenhet av peruken företag
  • 500+olika stilar av favorit utseende
  • 2000+hårprodukter säljs varje dag
  • 50000+kunder köp peruker från oss
Kategorier