BARA IDAG! Köp 2 Få 100 kr gratis & Gratis frakt!

Brun Medellånga Rakt Bob Capless Syntetisk Peruk

 
Längd: Medellånga
Hårstruktur: Rakt
Färg som visas: 7A
Hårtyp: Syntet
Kupa: Capless

Fördelar med Capless peruker
Capless peruker låta huvudet att stanna svalare än fasta utjämnade peruker. Detta beror på det faktum att den är gjord med mindre hår och den specifika Capless konstruktion medger en viss luftflöde till huvudet och hårbotten. Det finns också justerbara remmar eller krokar på nacken för att säkra peruk på plats.
Peruk Storlek
(inch)
Kupstorlek
(inch)
Fram till Back
(inch)
Sida till sida över pannan
(inch)
Sida till sida över toppen
(inch)
Tempel till tempel över tillbaka
(inch)
Nacke av Nacke
(inch)
Extra Liten 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Liten 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Medel 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hur man lägger din peruk på

1) Hitta fram- och baksidan av peruk (etiketten går på baksidan).

2) Borsta ditt eget hår tillbaka; säkra längre bitar med ett hår stift och placera en peruk cap över huvudet (håller peruk säkert på plats.)

3) Ta tag i peruk upptill och glider den över huvudet från din naturliga hårfäste till den naturliga hårfästet i ryggen.

4) Peruken ska känna sig trygga, men ingen alltför snäv. Du kan justera peruk för en säker, bekväm passform.

5) Stil som du skulle ditt eget hår. De små flikarna på framsidan av öronen kan justeras för att hålla peruken nära ansiktet. Var försiktig med håret.

Rengöring av syntetiska peruker

Syntetisk peruk är billigare än människohår och är hållbart. Traditionella locktänger , torkar blåsa och hot rollers kan inte användas på syntetiskt hår fiber.

Detangle

Försiktigt bort tovor med hjälp av en bred tand kam, arbetar gradvis från ändarna till basen.

Tvätta

Submerges din peruk i kallt vatten. Blanda i en liten mängd schampo för syntetiskt hår. Blötlägg din peruk i 3-5 minuter. Snurra försiktigt utan att gnugga.

Skölj

Skölj med kallt vatten för att avlägsna schampo. Tryck försiktigt med en handduk för att avlägsna överskottsvatten . Gnugga inte eller wring.

Torr & Skick

torr & amp; skick Placera på en hopfällbar peruk stativ, spraya med en leave-in balsam och låt lufttorka . INTE vrida eller klämma.

Styling håret

Använd fingrarna eller en bred tand kam att styla din syntetisk peruk. Definiera lager med syntetisk-Safe stylingprodukter . För lockigt peruker, använd en pick eller kam för att lossa fibrer, men inte dra i håret.

Förvaring Hair

När den inte används, alltid sätta din peruk på en skyltdocka eller peruk stå att bibehålla sin form. Rengöringsintervallet beror på din miljö, livsstil och mängden svett. Föreslås för rengöring är efter 10 till 14 dagar av slitage.
Det är bäst att lagra människohår i originalförpackningen . Eller så kan du spara håret i en plastpåse.

Total Leveranstid = Bearbetningstiden + Leveranstid

Bearbetningstiden: olika handläggningstider för olika order

  • Standardorder: Det tar 7-10 dagar.
  • Lace Front Wigs Order: Det kommer att ta 10-15 dagar.
  • Monofilament Wigs Order: Det kommer att ta 18-25 dagar.
  • Beställning av hela spets peruker: Det kommer att ta 15-20 arbetsdagar.
  • Handbundna peruker Beställning: Det kommer att ta 15-20 arbetsdagar.
  • Herrtoupéer / Kvinnor Toppers Beställning: Det tar 40-45 arbetsdagar.

LEVERANSTID
Det tar 2-4 dagar för dig att ta emot dina artiklar.
På grund av force majeure kan leveranstiden påverkas.


Leverans Metoder & Ladda

Vi levererar din beställning DHL / RPX / DPD. Leverans till Sverige är 120 kr som kommer att automatiskt läggas till i totalsumman .

Försändelsespårning

Spårningen Antal ditt paket kommer att skickas till dig efter din beställning levereras. Du kan använda den för att kontrollera status för din beställning online.

återgång politik

Om du vill returnera din beställning, kontakta oss med alla dina frågor och funderingar först. Ge oss ditt ordernummer inom 15 dagar efter mottagandet. Vi ska gärna utbyte eller återbetala objektet. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet. Alla objekt måste vara original packade. Alla paket ska skickas via en lätthanterlig metod. Vi är ledsna att vi inte kan ansvara för den förlorade under transporten. Och de ursprungliga fraktkostnader återbetalas .

Special Price 1 182,00 kr

Ordinarie pris 1 638,00 kr

storlek: *
Färg:*
Antal: *
- +

Kundrecensioner (12 recensioner)

g***********y
Bästa stället för att köpa ett hår wig.no en i min stad kan ge bästa peruker som dem allt är perfekt
M**********c
De gör sina namn på listan över bästa hår peruk butik i staden myntskatt helt lyssna kundens krav och ge dem peruk enligt deras krav
B****a
Jag beställde denna peruk flera månader sedan från iPeruker. Det var min första peruk. Det såg ut vackra men locket var mycket stor. Jag återvände det tänker att genomsnittliga storleken peruk bara var inte för mig. Jag gick in i en peruk butik förra veckan och upstage rekommenderades. Jag försökte det och det passar! Jag köpte den från butiken trots att det var mycket dyrare än bland nettoköp. Jag älskar det ! Så skulle jag gradera det en 5 för nu eftersom jag bara har haft den ett par dagar. Det kan vara frustrerande när kvaliteten är inkonsekvent och så mycket tid går till spillo åter online köp och sedan vänta på ett utbyte. Andra har också haft en liknande upplevelse. Jag hoppas kvalitetskontroll ser denna översyn eftersom det måste åtgärdas.
C*******e
Även om det fanns en hel del hår som kom med denna peruk, tog jag den till min frisör som anpassas den för att passa precis rätt. Jag kan inte säga hur många komplimanger jag har fått och ingen vet att det är en peruk ... även mina medarbetare tror att jag bara styling mitt hår annorlunda. Älskar det!!!!
A***a
Jag älskar verkligen den moderna snitt och det ser så naturligt .... Jag ville bara att det hade en mono topp. Det skulle vara bra om alla stilar kom med ett urval av mono topp.
V******
Detta är en mycket trevlig peruk passformen är stor och jag kan styla det i många stilar utan något annat än en lätt dimma av spray i fronten produkten. känns mycket realistiskt.
Sida:

Skriv din egen recension

Du recenserar: Brun Medellånga Rakt Bob Capless Syntetisk Peruk

Högst upp på sidan

Om Oss

  • 20+års erfarenhet av peruken företag
  • 500+olika stilar av favorit utseende
  • 2000+hårprodukter säljs varje dag
  • 50000+kunder köp peruker från oss
Kategorier