BARA IDAG! GRATIS GÅVOR.

Blond Äkta Hår Lång Rakt Med Lugg Lace Peruk

 
Längd: Lång
Hårstruktur: Rakt
Färg som visas: 613
Hårtyp: Äkta Hår
Kupa: Full Lace

Fördelar med Full Lace peruker
Lace peruker erbjuder den mest naturliga utseende vid varje vinkel. De har handknutna hårfibrer i en poly-siden botten på antingen framsidan av peruk, eller framifrån och bak, vilket skapar en omöjlig att upptäcka och sömlös hårfäste. Del dem i någon riktning för den ultimata styling mångsidighet och realism i en peruk.
Peruk Storlek
(inch)
Kupstorlek
(inch)
Fram till Back
(inch)
Sida till sida över pannan
(inch)
Sida till sida över toppen
(inch)
Tempel till tempel över tillbaka
(inch)
Nacke av Nacke
(inch)
Extra Liten 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Liten 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Medel 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"
Hur man Ansöker en Lace Peruk

1) Placera lace peruk på huvudet. Rikta in hårfästet till en naturlig position genom att dra spets framåt. Se till de främre öron kranarna jämn och alla kanter är i en naturlig position.

2) Knyt peruk i en hä ponytail och sedan ta bort peruken. Skär försiktigt spets utanför kanterna på peruken.

3) Sätt peruk lim strax under hårfästet. Se till att det finns en liten mängd på hårfästet runt huvudet.

4) Knyt peruk i en lös ponytail. Linje peruken till strax innan limmet. Positions alla kanter är på plats. Tryck peruk ner till formuläret till limmet. Dra försiktigt ner på baksidan hårfästet.

 

Rengöring av peruker Äkta Hår

Peruker Äkta Hår är hållbart, i allmänhet kostar mer, och har den mest naturliga utseendet och känslan av en peruk du kan köpa. Och kan färgas och behandlas på samma sätt som alla peruker Äkta Hår som växer från hårbotten.

Detangle
Försiktigt bort tovor med hjälp av en bred tand kam, arbetar gradvis från ändarna till basen.
Skölj
Skölj med kallt vatten för att avlägsna schampo. Tryck försiktigt med en handduk för att avlägsna överskottsvatten . Gnugga inte eller vrida.
Tvätta
Submerges din peruk i kallt vatten. Blanda i en liten mängd schampo för syntetiskt hår. Blötlägg din peruk i 3-5 minuter. Snurra försiktigt utan att gnugga.
Skölj
Skölj med kallt vatten för att avlägsna schampo. Tryck försiktigt med en handduk för att avlägsna överskottsvatten . Gnugga inte eller vrida.
Skick
Skick Fördela Ren Care Hydra Condi eller Pure Care Intensive Recovery Mask (var 5-6 villkor) jämnt genom håret.
Skölj
Skölj med kallt vatten för att avlägsna schampo. Tryck försiktigt med en handduk för att avlägsna överskottsvatten . Gnugga inte eller vrida.
Torr & Skick
Torr & Skick plats på en hopfällbar peruk stativ, spraya med en leave-in balsam och låt lufttorka . INTE vrida eller klämma.

 

Styling the Hair

Det rekommenderas att du tar det till ett yrke stylist för restyle. För en syntetisk peruk, en enkel skaka och gå metod fungerar alldeles utmärkt. Placera peruk på peruken stå och använda hot rollers eller en locktång på en låg inställning för att styla håret att passa.

Du kan klippa och fästa olika sektioner för en förändring av stil, men som man vänjer sig peruken, kommer du troligen att upptäcka att du inte behöver göra något om alls behålla sin stil.

 

Förvaring Hair

När den inte används, alltid sätta din peruk på en skyltdocka eller peruk stå att bibehålla sin form. Rengöringsintervallet beror på din miljö, livsstil och mängden svett. Föreslagna riktlinjer för rengöring är efter 10 till 14 dagar av slitage.

Det är bäst att lagra människohår i originalförpackningen . Eller så kan du spara håret i en plastpåse.

Total Leveranstid = Bearbetningstiden + Leveranstid

Bearbetningstiden: olika handläggningstider för olika order

  • Standardorder: Det tar 7-10 dagar.
  • Lace Front Wigs Order: Det kommer att ta 10-15 dagar.
  • Monofilament Wigs Order: Det kommer att ta 18-25 dagar.
  • Beställning av hela spets peruker: Det kommer att ta 15-20 arbetsdagar.
  • Handbundna peruker Beställning: Det kommer att ta 15-20 arbetsdagar.
  • Herrtoupéer / Kvinnor Toppers Beställning: Det tar 40-45 arbetsdagar.

LEVERANSTID
Det tar 2-4 dagar för dig att ta emot dina artiklar.
På grund av force majeure kan leveranstiden påverkas.


Leverans Metoder & Ladda

Vi levererar din beställning DHL / RPX / DPD. Leverans till Sverige är 120 kr som kommer att automatiskt läggas till i totalsumman .

Försändelsespårning

Spårningen Antal ditt paket kommer att skickas till dig efter din beställning levereras. Du kan använda den för att kontrollera status för din beställning online.

återgång politik

Om du vill returnera din beställning, kontakta oss med alla dina frågor och funderingar först. Ge oss ditt ordernummer inom 15 dagar efter mottagandet. Vi ska gärna utbyte eller återbetala objektet. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet. Alla objekt måste vara original packade. Alla paket ska skickas via en lätthanterlig metod. Vi är ledsna att vi inte kan ansvara för den förlorade under transporten. Och de ursprungliga fraktkostnader återbetalas .

Special Price 3 453,00 kr

Ordinarie pris 5 999,00 kr

storlek: *
Färg:*
Antal: *
- +

Kundrecensioner (6 recensioner)

N***y
Vacker peruk, passform är perfekt till medelstorlek beställt. Jag ser fram emot att bära det på 2 sociala evenemang denna månad. Danielle
J*n
Först trodde jag att peruken skulle vara tunn, eftersom priset är så lågt. När jag fick paketet Jag tyckte att jag var fel peruken var full som det beskrivs. Jag kan inte ens säga hur mycket jag älskar peruk. Min mamma sa att det kändes som mitt eget hår. HAHA. Tack älskar verkligen stilen.
M***e
Beställt samma färg som bilden, men det är fullt Spetsar, ser fortfarande vacker och naturlig, med röda läppar, omg, så sexig !! Min make älskar min nytt utseende sooo mycket. tack .
b*************!
Jag hade dessa peruker becaues jag hade klippa mitt hår från mitten av ryggen mot en Mohawk. Långt efter bara växer den till axellångt, bestämde jag att jag behövde lite uppsving för det speciella tillfället! En liten volym skadar aldrig någon! det var häftigt!
E***y
Detta är min första peruk, och jag kunde inte vara lyckligare med allt om detta köp! Jag tappar håret på grund av mediciner. Peruk .... Jag älskar det !!! Det gör mig glad igen !! det ser ut och känns otroligt. Även om jag tar vitaminer för att få mitt riktiga hår att komma tillbaka i, jag tror att jag är en peruk fan för evigt, eftersom det är så kul. Tack iPeruker !!!!
A**a
Jag önskar bara att passa på att berömma dig för både en utmärkt service och levererad produkt. On-line beställningsprocessen var okomplicerad och snabbhet med vilken ordning fylls och skickas var ganska häpnadsväckande. Jag har ingen tvekan rekommendera dina tjänster till mina medarbetare. Grattis och tack till alla berörda.

Skriv din egen recension

Du recenserar: Blond Äkta Hår Lång Rakt Med Lugg Lace Peruk

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Högst upp på sidan

Om Oss

  • 20+års erfarenhet av peruken företag
  • 500+olika stilar av favorit utseende
  • 2000+hårprodukter säljs varje dag
  • 50000+kunder köp peruker från oss
Kategorier