BARA IDAG! GRATIS GÅVOR.

Auburn Syntet Medellånga Lockig Capless Klassisk Peruker

 
Längd: Medellånga
Hårstruktur: Lockig
Färg som visas: 29
Hårtyp: Syntet
Kupa: Capless

Fördelar med Capless peruker
Capless peruker låta huvudet att stanna svalare än fasta utjämnade peruker. Detta beror på det faktum att den är gjord med mindre hår och den specifika Capless konstruktion medger en viss luftflöde till huvudet och hårbotten. Det finns också justerbara remmar eller krokar på nacken för att säkra peruk på plats.
Peruk Storlek
(inch)
Kupstorlek
(inch)
Fram till Back
(inch)
Sida till sida över pannan
(inch)
Sida till sida över toppen
(inch)
Tempel till tempel över tillbaka
(inch)
Nacke av Nacke
(inch)
Extra Liten 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Liten 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Medel 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hur man lägger din peruk på

1) Hitta fram- och baksidan av peruk (etiketten går på baksidan).

2) Borsta ditt eget hår tillbaka; säkra längre bitar med ett hår stift och placera en peruk cap över huvudet (håller peruk säkert på plats.)

3) Ta tag i peruk upptill och glider den över huvudet från din naturliga hårfäste till den naturliga hårfästet i ryggen.

4) Peruken ska känna sig trygga, men ingen alltför snäv. Du kan justera peruk för en säker, bekväm passform.

5) Stil som du skulle ditt eget hår. De små flikarna på framsidan av öronen kan justeras för att hålla peruken nära ansiktet. Var försiktig med håret.

Rengöring av syntetiska peruker

Syntetisk peruk är billigare än människohår och är hållbart. Traditionella locktänger , torkar blåsa och hot rollers kan inte användas på syntetiskt hår fiber.

Detangle

Försiktigt bort tovor med hjälp av en bred tand kam, arbetar gradvis från ändarna till basen.

Tvätta

Submerges din peruk i kallt vatten. Blanda i en liten mängd schampo för syntetiskt hår. Blötlägg din peruk i 3-5 minuter. Snurra försiktigt utan att gnugga.

Skölj

Skölj med kallt vatten för att avlägsna schampo. Tryck försiktigt med en handduk för att avlägsna överskottsvatten . Gnugga inte eller wring.

Torr & Skick

torr & amp; skick Placera på en hopfällbar peruk stativ, spraya med en leave-in balsam och låt lufttorka . INTE vrida eller klämma.

Styling håret

Använd fingrarna eller en bred tand kam att styla din syntetisk peruk. Definiera lager med syntetisk-Safe stylingprodukter . För lockigt peruker, använd en pick eller kam för att lossa fibrer, men inte dra i håret.

Förvaring Hair

När den inte används, alltid sätta din peruk på en skyltdocka eller peruk stå att bibehålla sin form. Rengöringsintervallet beror på din miljö, livsstil och mängden svett. Föreslås för rengöring är efter 10 till 14 dagar av slitage.
Det är bäst att lagra människohår i originalförpackningen . Eller så kan du spara håret i en plastpåse.

Total Leveranstid = Bearbetningstiden + Leveranstid

Bearbetningstiden: olika handläggningstider för olika order

  • Standardorder: Det tar 7-10 dagar.
  • Lace Front Wigs Order: Det kommer att ta 10-15 dagar.
  • Monofilament Wigs Order: Det kommer att ta 18-25 dagar.
  • Beställning av hela spets peruker: Det kommer att ta 15-20 arbetsdagar.
  • Handbundna peruker Beställning: Det kommer att ta 15-20 arbetsdagar.
  • Herrtoupéer / Kvinnor Toppers Beställning: Det tar 40-45 arbetsdagar.

LEVERANSTID
Det tar 2-4 dagar för dig att ta emot dina artiklar.
På grund av force majeure kan leveranstiden påverkas.


Leverans Metoder & Ladda

Vi levererar din beställning DHL / RPX / DPD. Leverans till Sverige är 120 kr som kommer att automatiskt läggas till i totalsumman .

Försändelsespårning

Spårningen Antal ditt paket kommer att skickas till dig efter din beställning levereras. Du kan använda den för att kontrollera status för din beställning online.

återgång politik

Om du vill returnera din beställning, kontakta oss med alla dina frågor och funderingar först. Ge oss ditt ordernummer inom 15 dagar efter mottagandet. Vi ska gärna utbyte eller återbetala objektet. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet. Alla objekt måste vara original packade. Alla paket ska skickas via en lätthanterlig metod. Vi är ledsna att vi inte kan ansvara för den förlorade under transporten. Och de ursprungliga fraktkostnader återbetalas .

Special Price 1 173,00 kr

Ordinarie pris 1 444,00 kr

storlek: *
Färg:*
Antal: *
- +

Kundrecensioner (14 recensioner)

F*******a
Jag letade efter en naturlig peruk. Jag sökte på nätet i flera veckor och äntligen hittat denna webbplats. Den svarta färgade peruk finns hår var närmast en till min fantasi av en perfekt organisk peruk. Jag fick exakt en levereras inom tid efter att jag gjort en beställning. Det var något vi kallar en stor upplevelse.
c***********k
Peruken kom perfekt i tid. Hårkvalitet är fantastiskt !! Exakt färgen jag beställde. Bara ned sida är att densiteten är fel, jag beställde 100%, men peruken jag fick är mer som 130%. Men det är bra egentligen, jag kan tunna ut det på egen hand. Kommer definitivt beställa igen!
S****n
Jag är fortfarande att anpassa sig till den här stilen. Jag är relativt ny peruk bär så gå från min glesa bio hår esp fram och detta peruk har varit lite av en utmaning. Men tog jag äntligen lite tid att verkligen arbeta med det och kunde få in det i en stil jag kände komfort i. Jag älskar utseendet.
V*****e
Den peruk är en riktigt söt stil och jag bara älskar utseendet men jag gick ut på en lem och beslutade att prova på. Efter bär den runt huset, min dotter som är en stylist kom och sade att färgen inte var naturlig för mig .. Om jag inte hade redan använt det, skulle jag ha tillbaka det. kan försöka igen i en annan färg.

Tack för din beställning och feedback! Ser fram emot ditt nästa köp.

L******d
Alla tänker dess mitt hår och de är chockade när jag berätta för dem att det är en peruk. Strangers stoppa mig i super marknaden för att komplettera mig på färg, stil, skära. Jag tackar alltid dem men ofta tar dem åt sidan om de verkligen gaga över den ... händer mycket! Jag ordna varje gång det finns en 30% rabatt försäljning och det ser alltid helt naturligt.
E****a
Vilken fantastisk peruk! Mottog det på 11:00 i morse och var ute på High St 30 minuter senare ser ut som jag hade bara trappas av ett högklassigt salong! Bra service från iPeruker peruker & snabb leverans Tack
Sida:

Skriv din egen recension

Du recenserar: Auburn Syntet Medellånga Lockig Capless Klassisk Peruker

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Högst upp på sidan

Om Oss

  • 20+års erfarenhet av peruken företag
  • 500+olika stilar av favorit utseende
  • 2000+hårprodukter säljs varje dag
  • 50000+kunder köp peruker från oss
Kategorier