BARA IDAG! GRATIS GÅVOR.

Äkta Hår 16" Auburn Vågig Lång Lace Peruk

 
Längd: 16"
Hårstruktur: Vågig
Färg som visas: 28R
Hårtyp: Äkta Hår
Kupa: Full Lace

Fördelar med Full Lace peruker
Lace peruker erbjuder den mest naturliga utseende vid varje vinkel. De har handknutna hårfibrer i en poly-siden botten på antingen framsidan av peruk, eller framifrån och bak, vilket skapar en omöjlig att upptäcka och sömlös hårfäste. Del dem i någon riktning för den ultimata styling mångsidighet och realism i en peruk.
Peruk Storlek
(inch)
Kupstorlek
(inch)
Fram till Back
(inch)
Sida till sida över pannan
(inch)
Sida till sida över toppen
(inch)
Tempel till tempel över tillbaka
(inch)
Nacke av Nacke
(inch)
Extra Liten 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Liten 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Medel 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"
Hur man Ansöker en Lace Peruk

1) Placera lace peruk på huvudet. Rikta in hårfästet till en naturlig position genom att dra spets framåt. Se till de främre öron kranarna jämn och alla kanter är i en naturlig position.

2) Knyt peruk i en hä ponytail och sedan ta bort peruken. Skär försiktigt spets utanför kanterna på peruken.

3) Sätt peruk lim strax under hårfästet. Se till att det finns en liten mängd på hårfästet runt huvudet.

4) Knyt peruk i en lös ponytail. Linje peruken till strax innan limmet. Positions alla kanter är på plats. Tryck peruk ner till formuläret till limmet. Dra försiktigt ner på baksidan hårfästet.

 

Rengöring av peruker Äkta Hår

Peruker Äkta Hår är hållbart, i allmänhet kostar mer, och har den mest naturliga utseendet och känslan av en peruk du kan köpa. Och kan färgas och behandlas på samma sätt som alla peruker Äkta Hår som växer från hårbotten.

Detangle
Försiktigt bort tovor med hjälp av en bred tand kam, arbetar gradvis från ändarna till basen.
Skölj
Skölj med kallt vatten för att avlägsna schampo. Tryck försiktigt med en handduk för att avlägsna överskottsvatten . Gnugga inte eller vrida.
Tvätta
Submerges din peruk i kallt vatten. Blanda i en liten mängd schampo för syntetiskt hår. Blötlägg din peruk i 3-5 minuter. Snurra försiktigt utan att gnugga.
Skölj
Skölj med kallt vatten för att avlägsna schampo. Tryck försiktigt med en handduk för att avlägsna överskottsvatten . Gnugga inte eller vrida.
Skick
Skick Fördela Ren Care Hydra Condi eller Pure Care Intensive Recovery Mask (var 5-6 villkor) jämnt genom håret.
Skölj
Skölj med kallt vatten för att avlägsna schampo. Tryck försiktigt med en handduk för att avlägsna överskottsvatten . Gnugga inte eller vrida.
Torr & Skick
Torr & Skick plats på en hopfällbar peruk stativ, spraya med en leave-in balsam och låt lufttorka . INTE vrida eller klämma.

 

Styling the Hair

Det rekommenderas att du tar det till ett yrke stylist för restyle. För en syntetisk peruk, en enkel skaka och gå metod fungerar alldeles utmärkt. Placera peruk på peruken stå och använda hot rollers eller en locktång på en låg inställning för att styla håret att passa.

Du kan klippa och fästa olika sektioner för en förändring av stil, men som man vänjer sig peruken, kommer du troligen att upptäcka att du inte behöver göra något om alls behålla sin stil.

 

Förvaring Hair

När den inte används, alltid sätta din peruk på en skyltdocka eller peruk stå att bibehålla sin form. Rengöringsintervallet beror på din miljö, livsstil och mängden svett. Föreslagna riktlinjer för rengöring är efter 10 till 14 dagar av slitage.

Det är bäst att lagra människohår i originalförpackningen . Eller så kan du spara håret i en plastpåse.

Total Leveranstid = Bearbetningstiden + Leveranstid

Bearbetningstiden: olika handläggningstider för olika order

  • Standardorder: Det tar 7-10 dagar.
  • Lace Front Wigs Order: Det kommer att ta 10-15 dagar.
  • Monofilament Wigs Order: Det kommer att ta 18-25 dagar.
  • Beställning av hela spets peruker: Det kommer att ta 15-20 arbetsdagar.
  • Handbundna peruker Beställning: Det kommer att ta 15-20 arbetsdagar.
  • Herrtoupéer / Kvinnor Toppers Beställning: Det tar 40-45 arbetsdagar.

LEVERANSTID
Det tar 2-4 dagar för dig att ta emot dina artiklar.
På grund av force majeure kan leveranstiden påverkas.


Leverans Metoder & Ladda

Vi levererar din beställning DHL / RPX / DPD. Leverans till Sverige är 120 kr som kommer att automatiskt läggas till i totalsumman .

Försändelsespårning

Spårningen Antal ditt paket kommer att skickas till dig efter din beställning levereras. Du kan använda den för att kontrollera status för din beställning online.

återgång politik

Om du vill returnera din beställning, kontakta oss med alla dina frågor och funderingar först. Ge oss ditt ordernummer inom 15 dagar efter mottagandet. Vi ska gärna utbyte eller återbetala objektet. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet. Alla objekt måste vara original packade. Alla paket ska skickas via en lätthanterlig metod. Vi är ledsna att vi inte kan ansvara för den förlorade under transporten. Och de ursprungliga fraktkostnader återbetalas .

Special Price 2 979,00 kr

Ordinarie pris 5 688,00 kr

storlek: *
Färg:*
Antal: *
- +

Kundrecensioner (6 recensioner)

R**a
Allvarligt en sådan stor peruk! Det ser så äkta och så comfy.I har fått något annat än komplimanger och det ser riktigt naturligt, kan folk inte tror att det är inte riktigt!
m*****a
Denna peruk är så lätt att use.It ser så verklig och var så comfy.It är definitivt stort värde.
s****y
gör du detta peruk i ljusbrun plz ??

Kära Stotty, tack för din förfrågan. om du inte kan hitta den färg du söker, kan du fortfarande se vår färgkarta. För denna produkt ljusbrun bit är tillgänglig. Du kan skickade oss en bekräftelse e-post, kommer vi att återställa våra färger för dig att välja :)

E**n
inte så dåligt

Jag köpte denna peruk i den färg som visas på bilden. Jag var specifikt letar efter en peruk med en mittdel och ingen lugg, och detta verkade det bästa valet och pris. Det är verkligen trevlig och smidig och inte alltför blanka. Enda är att när jag bär det känns lite falsk ....

L****e
Stor peruk, naturlig. Jag kunde spela med det och flytta sidodelen från sida till mitten. Ser ännu bättre med ett pannband eller hatt på. Och det känns bra och mjuk och precis rätt mängd hår - inte alltför tjock där det ser falska. Stor peruk för priset !! Jag äger 3 och detta är en av mina favoriter.
G*m
Det ser ganska naturligt så jag rekommenderar det men bara inte att det verkar lite kortare än på bilden gör det visas. Jag önskar bara att det var en tum längre och kom lättare att styla. Jag ville verkligen ge det en fem stjärnor, men jag kan 抰.

Skriv din egen recension

Du recenserar: Äkta Hår 16" Auburn Vågig Lång Lace Peruk

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Högst upp på sidan

Om Oss

  • 20+års erfarenhet av peruken företag
  • 500+olika stilar av favorit utseende
  • 2000+hårprodukter säljs varje dag
  • 50000+kunder köp peruker från oss
Kategorier